HORECAKOSTEN - SENA - 17.03.2009

Weinig ruimte om te eten?

Een typisch praktijkgeval … Uw collega had een cafetaria met weinig eetruimte. Er werd eigenlijk meer afgehaald. Zijn horeca-adviseur kwam op een superidee betreffende de Sena-kosten.

Besparing van € 350,-! De horeca-adviseur verzocht Sena om een andere indeling voor zijn cliënt, namelijk van ‘Horeca’ naar ‘Verkoopruimte algemeen’. De reden van het verzoek was dat er bij uw collega nauwelijks ruimte was om iets te eten; de omzet bestond uit 80% afhalen. Tip. Sena is akkoord gegaan met de nieuwe indeling, wat de horecaondernemer op jaarbasis al vlug een besparing oplevert van € 350,-. Klinkt toch als muziek in de oren, nietwaar? Tip. Probeer datzelfde verzoek ook eens bij Buma voor de Buma-rechten.

Vraag Sena en Buma om u, i.p.v. onder ‘Horeca’, in te delen onder ‘Ver-koopruimte algemeen’ als uw omzet grotendeels bestaat uit afhaal.

Contactgegevens

Indicator BV | Schootense Dreef 31 | Postbus 794 | 5700 AT Helmond

Tel.: 0492 - 59 31 31 | Fax: 040 - 711 17 00

klantenservice@indicator.nl | www.indicator.nl

 

KvK-nummer: 17085336 | Btw-nummer: NL-803026468B01