TELEFONIE - GSM - 29.04.2010

Op zoek naar Android-apps?

Als iPhone-gebruiker vindt u in de iTunes Store intussen al meer dan 150.000 applicaties om uw smartphone mee uit te breiden. Er worden echter ook steeds meer smartphones uitgebracht die gebruik maken van Googles Android-besturingssysteem. Ook voor die smartphones is het steeds groeiende aanbod aan apps intussen al erg uitgebreid. Waar vindt u een goed overzicht?

De bekende Android Market (http://www.android.com/market/) is naar onze mening alvast te chaotisch. Beter vinden wij AndroLib (http://www.androlib.com), maar onze absolute favoriet is AppBrain (http://www.appbrain.com). Deze website verdeelt de Android-apps onder in een aantal hoofd- en subrubrieken (Finance, Multimedia, Communication, …). Daarnaast zijn er ook twee categorieën met respectievelijk Hot Apps en Latest Apps. Als u ingelogd bent (dat kan gemakkelijk via uw bestaande Google-account), krijgt u alvast aanbevelingen te zien. Die zijn gebaseerd op uw eerdere downloads, op beoordelingen van andere gebruikers en zelfs op uw leeftijd. Om een app op uw Android-smartphone te installeren, hoeft u alleen de eerste keer de gratis AppBrain-applicatie op uw toestel te downloaden. Vanaf dan kunt u gemakkelijk via uw computer applicaties installeren (maar ook beheren en verwijderen). U selecteert ze op uw pc en met één druk op de knop worden ze draadloos met uw smartphone gesynchroniseerd. Tip. In My Apps kunt u de geafficheerde prijzen van de commerciële apps veranderen van dollar naar euro (onderaan via Currency change).

Gebruik AppBrain om Android-apps te zoeken en op een eenvoudige manier (namelijk via uw computer) te installeren op uw smartphone.

Contactgegevens

Indicator BV | Schootense Dreef 31 | Postbus 794 | 5700 AT Helmond

Tel.: 0492 - 59 31 31 | Fax: 040 - 711 17 00

klantenservice@indicator.nl | www.indicator.nl

 

KvK-nummer: 17085336 | Btw-nummer: NL-803026468B01