Internet en e-commerce - Software/hardware

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

ICT - 12.01.2024

Bescherm u tegen spear phishing

Spear phishing is een vorm van een cyberaanval waarbij aanvallers gericht individuele medewerkers benaderen om vertrouwelijke informatie te verkrijgen. In tegenstelling tot algemene phishingaanvallen, is spear phishing persoonlijk gericht, waardoor het lastiger is om te detecteren. Spear phishing vindt vaak via e-mail plaats. De aanvaller doet zich voor als:...
Lees meer

SOFTWARE - WINDOWS - 18.12.2023

Windows 11-widgets productief inzetten

Windows 11 biedt handige widgets: ze zien eruit als kleine kaartjes of blokjes die dynamische inhoud van uw favoriete apps en services op uw Windows-bureaublad weergeven. Wat zijn interessante widgets om te gebruiken?
Lees meer

TELEFONIE - 30.11.2023

Mobiel bereikbaar zonder uw 06-nummer bloot te geven?

U wilt mobiel bereikbaar zijn, maar u wilt niet zomaar aan iedereen uw 06-nummer geven of laten zien. Wat zijn dan de mogelijkheden en vooral ook: wat gaat dat kosten?
Lees meer

SOFTWARE - GRAFISCH - 20.11.2023

Paint in een nieuw jasje

De eerste Windows-computers hadden het grafische programma Paintbrush aan boord. Dat werd later vervangen door Paint. Deze tool krijgt nu enkele belangrijke uitbreidingen, ook al bestaat er al langer een andere variant: Paint 3D.
Lees meer

WEBDIENSTEN & APPS - NOTITIES - 07.11.2023

Google Keep krijgt nieuwe functies

Ondanks zijn relatieve onbekendheid is Google Keep een prima notitietool. Enkele vernieuwingen moeten meer gebruikers hiervan overtuigen.
Lees meer

ICT - 06.11.2023

Hoe veilig bestanden versturen per e-mail?

E-mail is alleen een veilig communicatiemiddel als berichten versleuteld verstuurd worden. Een collega-ondernemer vroeg ons of hij wel contracten, brieven, offertes, e.d. veilig kan versturen. Tip.  Bestanden kunt u meestal opslaan met een wachtwoord. Het is dan ook alleen maar te openen met dat wachtwoord. U e-mailt het bestand en het wachtwoord verstuurt u dan bijv. via WhatsApp. ...
Lees meer

Bekijk my Tips & Advies in ...


Geniet van een onbeperkte toegang tot mijn Tips & Advies

Download de app

Cookiebeleid