Internet en e-commerce - Software/hardware

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

PRIVACY - 05.06.2023

Het verwerkingsregister: een papieren tijger of een krachtig hulpmiddel bij AVG-compliance?

Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn organisaties verplicht om een register van verwerkingsactiviteiten bij te houden en dit op verzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) te tonen. Hoe werkt dit in de praktijk?
Lees meer

PRAKTIJKORGANISATIE - 05.06.2023

Blijft u faxen voordat een nieuwe wet de fax uitbant?

De fax wordt, vergeleken met andere beroepsgroepen, veel gebruikt binnen de zorg. Maar is dit een veilig, efficiënt en duurzaam communicatiemiddel? Faexit is een jong initiatief om het over een andere boeg te gooien. Wat is goed daarvan te weten?
Lees meer

SOFTWARE - OFFICE - 05.06.2023

Hoe plant u het beste uw activiteiten in Outlook?

In veel bedrijven is Outlook het standaardprogramma voor e-mails en afspraken. Maar u kunt de Outlook-agenda voor meer gebruiken dan alleen het bijhouden van afspraken.
Lees meer

INTERNET EN RECHT - 02.06.2023

Knop Boek nu moet betalingsplicht vermelden

Knoppen met Boek nu of Voltooi uw boeking op de webpagina of reserveringssite moeten ook de betalingsverplichting aangeven, aldus de rechter. Wat speelt er?
Lees meer

SOFTWARE - OFFICE - 09.05.2023

Office op uw nieuwe pc

U schakelt over op een nieuwe computer en u wilt opnieuw Office-applicaties installeren. Hoe zit dat nu eigenlijk met deze Office-abonnementen?
Lees meer

APPS & WEBDIENSTEN  - NOTITIES - 09.05.2023

Maak slimmer gebruik van Google Keep-notities

Met uw smartphone bij de hand heeft u geen papieren notitieboekje meer nodig. Google Keep is een geschikte app voor digitale notities. Hoe gebruikt u deze het efficiëntst?
Lees meer
Internet en e-commerce - Software/hardware

Meest gelezen tips & adviezen

ICT - 05.05.2023

Bewaren van e-mails: AVG en bewaarkosten

De hele dag worden er e-mails verzonden, over allerlei onderwerpen. Sommige e-mails zijn heel belangrijk en andere stellen niets voor, maar alles wordt bewaard. Dat is niet handig. Wat zijn de regels en hoe past u deze toe?
Lees meer

AUTOMATISERING - 06.04.2023

Wat is de beste manier om uw data veilig op te slaan?

De hoeveelheid data die wordt opgeslagen, groeit naarmate de maatschappij digitaler wordt. Dit is niet anders in uw bedrijf, maar waar laat u al deze data en hoe zit het als het misgaat met de interne of externe opslag?
Lees meer

SOFTWARE EN WEBDIENSTEN - CHAT - 24.04.2023

Voer uw WhatsAppgesprekken zo veilig mogelijk

WhatsApp is op zich al veilig: het biedt standaard end-to-endversleuteling van berichten, zodat deze alleen gelezen kunnen worden op het toestel van de ontvanger(s). Kunt u uw gesprekken nog extra beveiligen?
Lees meer

Bekijk my Tips & Advies in ...


Geniet van een onbeperkte toegang tot mijn Tips & Advies

Download de app

Cookiebeleid