Internet en e-commerce

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

PRIVACY - 05.06.2023

Het verwerkingsregister: een papieren tijger of een krachtig hulpmiddel bij AVG-compliance?

Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn organisaties verplicht om een register van verwerkingsactiviteiten bij te houden en dit op verzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) te tonen. Hoe werkt dit in de praktijk?
Lees meer

PRAKTIJKORGANISATIE - 05.06.2023

Blijft u faxen voordat een nieuwe wet de fax uitbant?

De fax wordt, vergeleken met andere beroepsgroepen, veel gebruikt binnen de zorg. Maar is dit een veilig, efficiënt en duurzaam communicatiemiddel? Faexit is een jong initiatief om het over een andere boeg te gooien. Wat is goed daarvan te weten?
Lees meer

ZAKELIJK - JOBS - 05.06.2023

Sollicitatiegesprekken online

Heel wat werkgevers zijn sinds het coronatijdperk overgeschakeld op Teams- of Zoom-calls voor sollicitatiegesprekken. Hoe pakt u dat als kandidaat het beste aan? En als werkgever?
Lees meer

ZAKELIJK - PERSONEEL - 05.06.2023

Goed werkgeverschap

Personeel vinden blijft lastig. Meer salaris bieden is een optie, maar niet de enige. Ook met goed werkgeverschap maakt u zich aantrekkelijk.
Lees meer

WEBDIENSTEN  - AI - 05.06.2023

Leer effectieve ChatGPT-prompts schrijven

ChatGPT is heel goed in staat om uw vragen te beantwoorden en teksten voor u te schrijven, maar u moet wel de juiste vraag of prompt stellen. Hoe leert u dat?
Lees meer

EIGEN WEBSITE - SITEONTWERP - 05.06.2023

Chatten met uw klanten: een goed idee?

Uw klanten hebben vragen, suggesties en misschien klachten. Is een chatbox op uw website - naast telefoon en e-mail - dan een nuttig communicatiekanaal?
Lees meer
Internet en e-commerce

Meest gelezen tips & adviezen

ICT - 05.05.2023

Bewaren van e-mails: AVG en bewaarkosten

De hele dag worden er e-mails verzonden, over allerlei onderwerpen. Sommige e-mails zijn heel belangrijk en andere stellen niets voor, maar alles wordt bewaard. Dat is niet handig. Wat zijn de regels en hoe past u deze toe?
Lees meer

WEBSHOP EN WEBWINKEL - 09.05.2023

Webwinkel als hobby, wanneer fiscaal toch ondernemer?

“Stel, mijn partner start als hobby met eigengemaakte spullen een webwinkeltje. Hoe en wanneer ziet de Belastingdienst dit toch als ondernemerschap?” Met deze vraag kwam een collega van u op de proppen ...
Lees meer

AUTOMATISERING - 06.04.2023

Wat is de beste manier om uw data veilig op te slaan?

De hoeveelheid data die wordt opgeslagen, groeit naarmate de maatschappij digitaler wordt. Dit is niet anders in uw bedrijf, maar waar laat u al deze data en hoe zit het als het misgaat met de interne of externe opslag?
Lees meer

Bekijk my Tips & Advies in ...


Geniet van een onbeperkte toegang tot mijn Tips & Advies

Download de app

Cookiebeleid