Internet en e-commerce

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

PRIVACYWETGEVING - 21.09.2022

Wat zijn de regels als u werkt met referenties, reviews en testimonials om uw omzet te verhogen?

Mond-tot-mondreclame met referenties, testimonials en reviews is goud waard. Maar wat zijn de verschillen en aan welke regels moet u zich nog houden?
Lees meer

ICT - 21.09.2022

DDoS-aanval reden voor paniek?

Bij een DDoS-aanval wordt er door een kwaadwillende zoveel informatie aan uw website, webshop of app gevraagd dat de server niet meer reageert en dat de boel (tijdelijk) ‘vastloopt’. Tip. Overleg met uw IT-adviseur en internetprovider wat u aan extra beveiliging kunt doen (bijv. met zogenaamde ‘wasstraten’ en ‘bad bot blockers’. Is het minder erg als uw website onbereikbaar is, dan is DDoS-beveiliging wellicht niet nodig. ...
Lees meer

PRIVACYWETGEVING - 14.09.2022

Meer omzet met referenties, testimonials en reviews, maar wat met de privacyregels daaromtrent?

Klanten die voor u en uw bedrijf reclame maken, zijn goud waard. Met referenties, testimonials en reviews kunt u dat zelf sturen. Hoe komt u eraan? Wat zijn de verschillen? Moet u zich nog aan bepaalde regels houden?
Lees meer

E-MAIL - E-MAILSOFTWARE - 12.09.2022

Shortwave: productiever werken met Gmail

Mist u de productiviteitstool Inbox by Gmail die in 2019 van het toneel verdween? Geen nood: zijn opvolger Shortwave brengt eveneens orde in uw e-mailbox.
Lees meer

EIGEN WEBSITE - SITEANALYSE - 12.09.2022

Google Analytics ligt onder vuur: wat nu?

Google Analytics monitort het gedrag van uw websitebezoekers. Deze gratis tool is met een marktaandeel van 85% zeer populair, maar kreeg de afgelopen maanden veel kritiek. Wat is er precies aan de hand?
Lees meer

INTERNETCONNECTIE - WIFI - 12.09.2022

Is het nuttig om naar wifi 6(E) over te gaan?

Om comfortabel online te werken, is een snelle draadloze router een noodzaak. Kunt u voorlopig verder met een goeie wifi 5-router of kunt u al beter voor een nieuwer wifi 6(E)-model kiezen?
Lees meer
Internet en e-commerce

Meest gelezen tips & adviezen

E-MAIL - BEVEILIGING - 17.08.2022

Back-up op maat voor uw e-mail

Omdat er zo veel belangrijke informatie in uw e-mailarchief zit, mag u een back-up niet uit het oog verliezen. Hoe werkt dat ook alweer?
Lees meer

GEZONDHEID - ERGONOMIE - 29.08.2022

Hoe ontziet u uw ogen als u met een computer werkt?

We brengen een groot deel van de dag door voor het computerscherm. Wat kunt u doen om hierbij uw ogen zo veel mogelijk te sparen?
Lees meer

WET- EN REGELGEVING - 30.06.2022

Hoe gaat u om met een datalek?

Sinds de invoering van de AVG moet u een datalek melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Als u een datalek te laat meldt, mag de AP een boete opleggen en de AP doet dit ook daadwerkelijk. Hoe voorkomt u een boete?
Lees meer

Cookiebeleid