Financieel en bankzaken - Rente en provisie

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

SPAARRENTE - 26.02.2020

Blijft u bij uw bank sparen bij negatieve rente?

ABN AMRO, Rabobank en ING kondigden onlangs aan ook voor particulieren negatieve rente te berekenen over grote vermogens. Zakelijke klanten betalen dit al langer. Wat zijn nog alternatieven voor uw spaargeld? Waar kijkt u naar?
Lees meer

PRIVÉ - 23.01.2020

Een roemloos einde voor de spaargeld-BV?

In het (recente) verleden zijn er veel spaargeld-BV’s opgericht om het fictief rendement in box 3 te ontlopen. Is de spaargeld-BV nog rendabel met de ophanden zijnde wijzigingen of is het beter deze op te doeken?
Lees meer

BETALINGSVERKEER - 17.12.2019

Betalen uw gasten al met een QR-code?

De laatste tijd komen er steeds meer nieuwe betaalmethoden bij, denk aan AcceptEasy, Apple Pay of Tikkie. U kunt niet al deze innovaties bijhouden. Welke voordelen biedt betalen met een QR-code?
Lees meer

SPAREN - 31.10.2019

Rente betalen op de spaarrekening is dichterbij dan gedacht!

Van sterk beweeglijke aandelenkoersen kijkt niemand meer op, maar een mogelijk negatieve spaarrente doet menig wenkbrauw fronsen. Moet de spaarder hiermee rekening gaan houden? En wat zijn de alternatieven om aan dit spookbeeld te ontsnappen?
Lees meer

BETALINGSVERKEER - 01.10.2019

“Kunnen we bij u al met Apple Pay afrekenen?”

Niet om reclame te maken, maar klanten van ING en bunq kunnen al met Apple Pay betalen. Binnenkort kunnen klanten van ABN AMRO en Rabobank dat ook. Wat moet u doen om uw gasten ook bij u te laten betalen met Apple Pay?
Lees meer

Cookiebeleid