Internet en e-commerce - Actualiteit

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

RECHT - 18.10.2022

Wat zijn de regels als u werkt met referenties, reviews en testimonials om uw omzet te verhogen?

Mond-tot-mondreclame met referenties, testimonials en reviews is goud waard. Maar wat zijn de verschillen en aan welke regels moet u zich nog houden?
Lees meer

INTERNET - 18.10.2022

Nep-e-mail digitale sleutel van de Kamer van Koophandel

Veel van uw collega’s kregen al een e-mail van de KvK om zich aan te melden voor de nieuwe digitale sleutel. Hoezo moet u hiermee oppassen?
Lees meer

INTERNET - 18.10.2022

DDoS-aanval reden voor paniek?

Bij een DDoS-aanval wordt er door een kwaadwillende zoveel informatie aan uw website, webshop of app gevraagd dat de server niet meer reageert en dat de boel (tijdelijk) ‘vastloopt’. Tip. Overleg met uw IT-adviseur en internetprovider wat u aan extra beveiliging kunt doen (bijv. met zogenaamde ‘wasstraten’ en ‘bad bot blockers’. Is het minder erg als uw website onbereikbaar is, dan is DDoS-beveiliging wellicht niet nodig. ...
Lees meer

MEDIAWETGEVING - 21.06.2022

Per 1 juli 2022 strengere regels voor influencers

Populaire influencers vallen vanaf 1 juli 2022 onder de Mediawet 2008. Wat zijn eigenlijk influencers, wat kunnen ze voor u betekenen en vooral: wat moet u als opdrachtgever van deze nieuwe regels weten?
Lees meer

INTERNET EN RECHT - 02.06.2022

Google Analytics verleden tijd?

Begin dit jaar kondigde de Oostenrijkse privacyautoriteit aan dat het gebruik van Google Analytics verboden is. Dit heeft gevolgen in Europa, ook in Nederland, voor het gebruik van Google Analytics. Wat is goed om daarover te weten?
Lees meer

ICT - 23.05.2022

Nieuw: Google Analytics 4, onderneem actie

Analytics 4. De meeste websites bevatten een code zodat via Google Analytics de websiteresultaten kunnen worden gemeten en bijgehouden. Denk aan bezoekersaantallen, e.d. Google stapt per 1 juli 2023 over naar Google Analytics 4. Let op. Dat lijkt wellicht niet iets waar u zich nu al druk over moet maken, maar toch moet u actie ondernemen. ...
Lees meer

Bekijk my Tips & Advies in ...


Geniet van een onbeperkte toegang tot mijn Tips & Advies

Download de app

Cookiebeleid