Internet en e-commerce - Online ondernemen

Recentelijk toegevoegde tips & adviezen

ZAKELIJK - VIDEO - 04.05.2021

Maak een YouTube-kanaal voor uw bedrijf

Als u aan videomarketing wilt doen, is YouTube de meest geschikte plaats om met uw video’s klanten aan te trekken. Hoe maakt u een YouTube-kanaal voor uw bedrijf?
Lees meer

EIGEN WEBSITE - VARIA - 04.05.2021

Laat uw klanten het voor u zeggen

Positieve getuigenissen en referenties van tevreden klanten zijn goud waard. Door ze een prominente plaats op uw website te geven, trekt u mogelijk nieuwe klandizie aan. Hoe pakt u dat concreet aan?
Lees meer

EIGEN WEBSITE - SITEONTWERP - 20.04.2021

Een webformulier op uw website?

Uw klanten kunnen u altijd bereiken via de telefoon en per e-mail. Maar is het ook nodig om een contactformulier op uw website aan te bieden?
Lees meer

ZAKELIJK - MILIEU - 06.04.2021

Bedrijfsafval: netjes opgeruimd

Op kantoor, in het magazijn en in de bedrijfskantine wordt er heel wat afval geproduceerd. Als verantwoord ondernemer zorgt u voor nette afvalscheiding en inzameling.
Lees meer

EIGEN WEBSITE - WEBSITEONTWERP - 06.04.2021

Een website bouwen met Google Sites?

Overweegt u om een website te laten maken voor bijv. een nieuw project? Met Google Sites kunt u ook helemaal zelf aan de slag gaan. Maar kan dit zelfbouwpakket concurreren met bekendere namen als Wix en Weebly?
Lees meer

BEVEILIGING - PRIVACY - 06.04.2021

Anoniem blijven: privébrowsen, VPN of beide?

Privébrowsen en het gebruik van een VPN zijn twee manieren om anoniem te blijven. Wat is het precieze verschil tussen beide en kunt u ze ook gecombineerd gebruiken?
Lees meer
Internet en e-commerce - Online ondernemen

Meest gelezen tips & adviezen

BEVEILIGING - WACHTWOORDEN - 09.03.2021

Welke wachtwoordbeheerder heeft u nodig?

De populaire wachtwoordbeheerder LastPass beperkt het gratis gebruik. Blijft deze nog goed bruikbaar en wat de eventuele alternatieven?
Lees meer

INTERNET EN VEILIGHEID - 15.03.2021

Valse e-mails met uw domeinnaam

Valse e-mails komen steeds vaker voor, zo kopten de media onlangs. Pas op dat u geen slachtoffer wordt van spoofing. Dat kunt u testen, maar hoe?
Lees meer

SOFTWARE - CHAT - 24.03.2021

Al overgestapt naar Signal, doe dit zeker!

Bent u voor uw chats geswitcht van WhatsApp naar Signal, dan deed u dat omwille van de nieuwe gebruiksvoorwaarden van WhatsApp en dus uit bezorgdheid voor uw privacy. Maar hoe gebruikt u Signal dan zo veilig mogelijk?
Lees meer

Cookiebeleid