Alle domeinen

2008 - Augustus

VERKOOP - 29.08.2008

Als de specie niet goed hecht en de muur instort …

U heeft als makelaar voor de verkoop keurig een bouwtechnisch keuringsrapport laten opmaken om ervoor te zorgen dat uw cliënt aan zijn mededelingsplicht voldoet. Dan loopt de verkoper toch geen risico meer? Of toch wel?


ZOIETS OVERKOMT U TOCH NIET? - 29.08.2008

De klant is koning

Het lijkt een open deur: als ondernemer moet u leveren wat u met uw klant heeft afgesproken. En als dat niet (helemaal) lukt, moet u een klacht van uw klant serieus nemen. Wat overkwam uw collega? En wat zei de rechter daarvan?


VRAAG VAN EEN ABONNEE - WOZ - 29.08.2008

WOZ-waarde en bodemverontreiniging


BURENRECHT - 29.08.2008

Ga weg van mijn land!


KOOP - 29.08.2008

Geluidsoverlast van rustige buren

Uw cliënt heeft onlangs een woning gekocht. Nu hij er woont, blijkt dat de woning ontzettend gehorig is. Wat nu? Kan hij de verkoper daarop aanspreken?


RECHT - 29.08.2008

Winkelweekaktie!


RECHT - 29.08.2008

Nieuwe regels voor het handelsregister

De inschrijvingsplicht in het handelsregister is sinds 1 juli 2008 aanzienlijk verruimd. Bijvoorbeeld ook vrije beroepsbeoefenaren moeten zich nu inschrijven. Hoe zit dat precies? En wat als u via een maatschap werkt?


ONTSLAG - 29.08.2008

Je krijgt toch gewoon WW! Of niet dan?

U gaat reorganiseren, waardoor de baan van Thomas vervalt. U bent het met elkaar eens dat het beter is uit elkaar te gaan. U komt daar in goed overleg wel uit! Maar hoe regelt u dat zodat Thomas recht houdt op een WW-uitkering?


PRIVÉ - 29.08.2008

Hoe in te dekken tegen stijgende inflatie?

De inflatie stijgt. Hoe kunt u als belegger daarop inspelen? Om die vraag te beantwoorden, moet u weten wat het begrip ‘inflatie’ inhoudt en wat dat voor gevolgen heeft voor uw vermogen.


INKOMSTENBELASTING - 29.08.2008

Ziektekosten, graag dit jaar nog

Per 1 januari 2009 wordt de belastingaftrek voor ziektekosten aanzienlijk beperkt. Tijd om actie te ondernemen?


BEDRIJFSHUUR - 29.08.2008

Indeplaatsstelling onder voorwaarden?

U verhuurt een bedrijfsruimte aan een ondernemer. Als deze zijn bedrijf verkoopt, wil hij natuurlijk dat de koper in zijn plaats wordt gesteld. De koper stelt echter meteen eisen en dreigt anders de huur op te zeggen. Wat is wijsheid?


BURENRECHT - 29.08.2008

Mandeligheid, wat is dat ook alweer?

Uw cliënt wil advies over het volgende: de scheidsmuur met zijn buurman staat op instorten en hij wil deze vernieuwen. Wie moet nu wat betalen?


BTW - 29.08.2008

Zelf uitrekenen wat uw voordeel is met de woning?

U kunt uw woning voor de btw volledig als ondernemingsvermogen aanmerken. Maar waarom zou u dit doen? Wat is interessant om te weten?


UW RAADSMAN - 29.08.2008

Wel of geen herinvesteringsreserve?

Uw cliënt houdt zich bedrijfsmatig bezig met de verhuur van kantoorpanden. Nu gaat hij een kantoorpand dat al geruime tijd leegstaat, verkopen. Hoe pakt dit dan fiscaal uit? Waar moet uw cliënt rekening mee houden?


IN DE KIJKER - 29.08.2008

Stads- en dorpsgezicht overbeschermd?

In Nederland zijn ongeveer driehonderd dorps- en stadscentra aangewezen als ‘beschermd stads- en dorpsgezicht’. Uw cliënt heeft een karakteristiek negentiende-eeuws pand in zo’n kern op het oog. Wat speelt er?


RECHT - 29.08.2008

Onterechte verkeersboete

De overheid is zeer kwistig met het uitdelen van verkeersboetes. Daarbij gaat nogal eens wat mis. Wat te doen als u onterecht beboet wordt?


BOUWRECHT - 29.08.2008

Je krijgt de sleutel niet, omdat je niet betaald hebt!

Uw cliënt heeft een nieuwbouwbedrijfspand gekocht. Hij vindt dat de aannemer prutswerk heeft geleverd en weigert te betalen. Voor wiens rekening komen de kosten die de aannemer nu moet maken en wat zegt de rechter daarover?


BEVEILIGING - 28.08.2008

Beveilig uw router in vijf stappen

Veel mensen hebben thuis of op de zaak een adsl-router (of kabelmodem), waarmee ook draadloos internet mogelijk is. Hoe beveiligt u deze apparatuur om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen?


NASLAGWERKEN - 28.08.2008

Wikipedia in het vizier?

Google heeft onlangs een online encyclopedie gelanceerd: Knol. Ook bij het gerenommeerde Britannica staan er een paar nieuwigheden (op stapel). Zijn dit alternatieven voor het populaire Wikipedia?


FOTOGRAFIE - 28.08.2008

Originele tools voor uw digitale foto’s

U heeft wellicht heel wat vakantiekiekjes op uw digitale fototoestel staan. Wij gingen op zoek naar enkele originele tools voor uw foto’s...


SOFTWARE - BROWSER - 28.08.2008

Opera: vergeten, maar steengoed

Ongeveer gelijktijdig met Firefox 3.0 verscheen ook de nieuwe versie 9.5 van de minder bekende, maar uitstekende browser Opera. Wat zijn de nieuwigheden?


JOBS - 28.08.2008

Stagiairs zoeken en vinden

De scholen zijn weer begonnen: heeft u nog een stagiair(e) nodig? Diverse websites helpen u bij het vinden van een geschikte kandidaat.


E-MAIL - 28.08.2008

Nog een extra pop- of imap-mailadres gewenst?

Waar vindt u tegenwoordig nog een gratis mailadres van het type pop of imap, een adres dus dat u via een e-mailpakket kunt beheren?


DIENSTEN - OFFICE - 28.08.2008

Online Office voor kleine bedrijven

Microsoft bracht Office Live Small Business uit, een gratis dienst waarmee u onder andere een (bedrijfs)website kunt opzetten. Is dit de moeite waard?


NEDERLANDS KORT - 28.08.2008

Nieuw en vernieuwd in Nederland


SOFTWARE - BROWSER - 28.08.2008

Google… nu ook offline!

Google heeft heel wat interessante online diensten, zoals Google Docs, Google Reader en Google Agenda. Zonder internettoegang kon u die tot voor kort niet gebruiken. Nu kan het voor sommige diensten wél offline. Hoe werkt dit?


HARDWARE - 28.08.2008

Twee computers, één scherm

Heeft u meer dan één computer op uw bureau staan? Met ook twee toetsenborden en twee schermen op uw tafel wordt het dan al snel een rommeltje. Met een KVM-toestel of KVM-software bespaart u ruimte én geld…


HOMEPAGE - 28.08.2008

Zoekmachineoptimalisatie: tips en tools

Wilt u meer bezoekers, dan moet u zorgen voor goede scores bij de belangrijke zoekmachines. We geven u een reeks tips met bijbehorende (gratis) tools.


LOONBELASTING EN PREMIES - 26.08.2008

Vergoeding extra reistijd is overwerkloon!


LOONKOSTEN - 26.08.2008

No-riskpolis

Als u een gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemer in dienst neemt (of houdt), betekent dat een hoger risico op ziekteverzuim. De oplossing? Verhalen van de loonkosten bij ziekte op het UWV via de no-riskpolis! Hoe werkt dat?


RECHT VAN DE WERKPLEK - 26.08.2008

Je kunt nú wel gaan!

U bent een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan met een medewerker. U wilt in ieder geval het contract niet voortzetten. Sterker nog, het liefst zou u het contract meteen beëindigen. Hoe kunt u dat het beste aanpakken?


KOSTENVERGOEDINGEN - 26.08.2008

Werknemers in de file? Dat kan goedkoper!


ARBEIDSOVEREENKOMST - 26.08.2008

Telt een andere functie ook?

Een vierde arbeidscontract op rij is een vast contract. Maar geldt dat ook als dit vierde contract voor een héél andere functie is? Maakt de functie het verschil?


ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN - 26.08.2008

Preventiemedewerker

U bent verplicht om een interne preventiemedewerker te hebben. Deze medewerker zorgt voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf. Wat doet zo’n preventiemedewerker? Hoe blijft hij bij? Zijn dure cursussen nodig?


ARBEIDSOVEREENKOMST - 26.08.2008

Ik werk dáár, en nergens anders!

U gaat uw bedrijf verplaatsen naar een andere regio. U heeft geen andere mogelijkheid. Maar voor uw werknemers verandert hun werkplek en daarmee hun reisafstand en reistijd. Moet u daarmee rekening houden?


RECHT - 26.08.2008

Te laat terug van vakantie. En nu?

De vakantietijd is altijd lastig. U moet de medewerkers die op vakantie zijn, vervangen en dat is altijd lastig. Gelukkig duurt zo’n vakantie maar een paar weken! Maar dan komt een werknemer drie weken te laat terug. Hoe handelt u?


LOONBELASTING EN PREMIES - 26.08.2008

Geeft u ook ideële cadeaus aan uw werknemers?

U wilt uw werknemer natuurlijk ook wel eens als vriendelijk gebaar een mooi cadeau geven; bijvoorbeeld omdat hij zoveel jaar in dienst is of gaat trouwen. U wilt uw waardering tonen. Kan dat ook fiscaalvriendelijk?


PERSONEEL - LOON - 22.08.2008

Aanpassing minimumloon


RECHT - 22.08.2008

Had de verkoper dat moeten vertellen?

Als u iets koopt, kan het voorkomen dat achteraf gebreken aan het licht komen. Heeft in zo’n geval de verkoper een mededelingsplicht of heeft de koper een onderzoeksplicht? Wat zei de rechter daar onlangs over?


PERSONEEL - 22.08.2008

Payrolling: ook voor u?

Payrolling is een - ongetwijfeld uit Amerika overgewaaid - fenomeen. Het is sterk in opkomst in Nederland, met name ook in de agrarische sector. Maar wat is dat nu precies, ‘payrolling’? En is het mogelijk iets voor u?


ACTUALITEIT - 22.08.2008

Meldingsplicht verdenking Q-koorts

Heeft u melkschapen en/of -geiten? En heeft u regelmatig te maken met abortussen? Dan zou dat kunnen duiden op de ziekte ‘Q-koorts’. Wat te doen?


RECHTSPRAAK - 22.08.2008

Stinkend rijk worden van mestverwerking?

Als u niets afspreekt over de prijs van de mestverwerking, heeft uw mestverwerker recht op het ‘op de gebruikelijke wijze berekende loon’ of anders op een ‘redelijk loon’. Maar wat is dan een ‘redelijk loon’? Wat zei de rechter?


BOER EN PRIVÉ - 22.08.2008

Geen opvolger in de familie

Alleenstaande boeren zonder kinderen die hun bedrijf willen overdragen aan een werknemer of aan een goede kennis, krijgen fiscaal alle medewerking van de Belastingdienst. Hoe werkt dat?


RECHT - 22.08.2008

Spijt van de overeenkomst

Nadat een opdrachtgever de aannemingsovereenkomst heeft getekend, krijgt hij spijt en stelt dat het ging om een vrijblijvende offerte. Wat is beslist?


PRIVÉ - 22.08.2008

Spaarhypotheek

Als u een spaarhypotheek heeft en de bank doet u een rentevoorstel, hoe beoordeelt u dat dan? Hoe lager, hoe beter? Of misschien toch wel hoe hoger, hoe beter?


BELASTINGEN - RENTE - 22.08.2008

Rentebetaling beperken


BELASTINGEN - 22.08.2008

Geen vergoeding heffingsrente


BOER EN BEDRIJF - 22.08.2008

Hoe ontwikkelt de mestmarkt zich tot en met 2015?

Onlangs heeft het LEI het rapport ‘Mestmarkt 2009-2015: een verkenning’ gepubliceerd. Wat kunt u hiermee voor uw bedrijf?


SUBSIDIE - 22.08.2008

Subsidie natuurbeheer soms belastingvrij

Indien u als agrarisch ondernemer subsidie ontvangt voor natuurbeheer kan die wel eens geheel of gedeeltelijk belastingvrij zijn. Hoe zit dat?


PERSONEEL - 22.08.2008

Patiënten voelen zich thuis in ‘oudere handen’ ...

Stel, u denkt erover om een oudere werknemer in dienst te nemen voor achter de balie, als assistente of als telefoniste-receptioniste. Zijn er dan naast levenservaring, rust en flexibiliteit ook nog financiële voordelen te behalen?


GEZONDHEIDSRECHT – TUCHTRECHTSPRAAK - 22.08.2008

Ruziënde ouders

Hebben ouders na een echtscheiding recht op informatie over medische aangelegenheden van hun kind? Is van belang wie het gezag uitoefent?


INKOMSTENBELASTING - 22.08.2008

Wanneer is middeling iets voor u?

Met middeling over drie belastingjaren kunt u belasting terugkrijgen. Dat kunt u benutten als uw inkomen/winst jaarlijks nogal schommelt. Wat moet u dan samen met uw boekhouder vooraf beoordelen?


BELASTINGEN - PROCEDURE - 22.08.2008

Aanslag met boete; tweekoppig monster

Doorgaans is er wel leukere post te bedenken dan een belastingaanslag. Uw humeur zal er niet beter op worden als u ontdekt dat in de aanslag ook nog een boete is begrepen. Reageer gepast, ondanks uw ergernis.


INKOMSTENBELASTING - 21.08.2008

Een huwelijk (z)onder voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden lijken vaak dé remedie om financiële calamiteiten het hoofd te bieden of om te zorgen voor een optimale vermogens- en successieplanning. Maar eenmaal opgesteld, wordt er vaak niet meer naar omgekeken.


SUCCESSIERECHTEN - 21.08.2008

Het huis verkopen aan uw kind?

Als u de komende jaren een flinke waardestijging van uw huis verwacht, kan verkoop met uitgestelde levering aan uw kind(eren) een aanzienlijke besparing van successierecht opleveren. Hoe werkt dat dan?


PROCEDURE - 21.08.2008

Ik ben toch niet gek ...

Bent u verplicht om keer op keer dezelfde gegevens te verstrekken omdat de ene inspecteur niet weet wat de andere doet? Wat besliste de rechter onlangs?


WERKWIJZE BELASTINGDIENST - 21.08.2008

Inkeerregeling een uitkomst?

Het komt regelmatig voor dat mensen die in het verleden bepaalde inkomsten niet hebben opgegeven aan de fiscus, achteraf spijt krijgen en alsnog niet-betaalde belasting willen voldoen. Leidt dit dan tot boetes en/of strafvervolging?


BESLOTEN VENNOOTSCHAP - IN DE PIJPLIJN - 21.08.2008

DGA en loonbelasting


PROCEDURE - 21.08.2008

Adviseur in de fout; toch geen boete

Wat als de door u ingeschakelde belastingadviseur een foute BTW-aangifte voor u indient? Wat heeft de hoogste rechter nu beslist: kan aan u door de fiscus geen boete worden opgelegd voor de fout van uw adviseur?


FISCOTIP - 21.08.2008

Geen boter bij de vis? Wat dan?

Als u uw onderneming verkoopt, moet u direct met de fiscus afrekenen. Ook als de koopsom (gedeeltelijk) schuldig wordt gebleven en in termijnen wordt afbetaald. In deze fiscotip laten wij zien hoe u dit anders kunt regelen.


AUTO - 21.08.2008

Onbeperkt privé rijden zonder BPM

Als u als Nederlander gebruikmaakt van de Nederlandse openbare weg, dan moet over de auto waarin u rijdt BPM zijn afgedragen. Wanneer geldt BPM-vrijstelling? Wat heeft de Hoge Raad recentelijk beslist?


PRIVÉ - 20.08.2008

Van je buren moet je het maar hebben!

Als u een pand heeft gekocht, kan er dan achteraf nog iets aan de koopprijs worden gedaan wanneer blijkt dat u onverwacht overlast heeft van de buren? Wat heeft de rechter daarover gezegd en wat is goed om te weten?


AANSPRAKELIJKHEID - 20.08.2008

Niet twee keer betalen voor dezelfde schade!

Als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade tijdens de bouw die al door iemand anders (de architect) wordt vergoed, moet u dan toch betalen? Wat kunt u dan opeisen en wat heeft de rechter daarover gezegd?


BOUWLEGES - 20.08.2008

Gedonder rondom leges

Gemeentelijke bouwlegesheffingen zijn bij de meeste mensen niet erg geliefd. “Veel betalen en bitter weinig terugkrijgen”, zo hoor je verzuchten. Wat speelde laatst hierover? Wat is raadzaam?


HET OVERKWAM UW COLLEGA - 20.08.2008

Een bouwput met risico’s!

Bouwputbemaling kan risico’s met zich meebrengen voor de omwonenden. Er kan schade ontstaan aan huizen en tuinen. Krijgt u in dat geval geen vergunning? Wat heeft de rechter daarover gezegd en wat is goed om te weten?


INCASSO - 20.08.2008

Welke rente is wettelijk toegestaan?

Als een opdrachtgever te laat is met betalen, mag u hem de wettelijke rente in rekening brengen. Maar welk rentepercentage wordt daarmee bedoeld? Waar moet u dan aan denken en wat heeft de rechter daarover beslist?


RECHT VAN DE BOUW - 20.08.2008

Een bouwvoorziening voor kussen en wegrijden!

Bij de bouw van grote openbare gebouwen moet er voldoende parkeergelegenheid zijn. Maar valt daar ook parkeerruimte onder die alleen maar wordt gebruikt voor snel in- en uitstappen? Wat heeft de rechter beslist? Wat is handig?


PRIVé - 19.08.2008

Kan horecaondernemer een eigen woning kopen?

U bent zelfstandig horecaondernemer en wilt graag een eigen woning kopen. Kan dat eigenlijk wel en wat is dan handig om te weten?


OUDEDAGSVOORZIENING - 19.08.2008

Stoppen vóór uw 65e, kan dat nog?

U zou graag eerder stoppen dan met uw 65e. Uit de wirwar aan regelgeving wordt u echter niet snel wijs. Waar liggen uw kansen bij vervroegd pensioen?


DAT OVERKOMT U TOCH NIET? - 19.08.2008

Straatverbod voor kroegtijgers?

Voor een terras bij uw horecabedrijf moet u beschikken over een terrasvergunning. Maar wat kunt u eraan doen als uw gasten de regels aan hun laars lappen en de gemeente uw terras daarom (tijdelijk) wil sluiten?


RECHT - 19.08.2008

Oude sigaretten tegen nieuwe prijs?

Op 1 juli is het rookverbod in de horeca ingegaan. Maar op die datum is ook de accijns op tabaksproducten verhoogd. Moet u ook daarbij ergens op letten?


AUTO - 19.08.2008

Een hybride auto, een hype of écht interessant?

Actueel, ook onder zakelijke rijders in de horeca: zuinig en goedkoop autorijden. Fiscaal zou een hybride auto erg interessant zijn. Maar wat bespaart u dan als u zo’n auto zou rijden? Is zoiets te berekenen?


VAN HOREN ZEGGEN - 19.08.2008

Besparen op loondoorbetaling bij ziekte?

Stel, uw werknemer is ziek. U weet dat u loon moet doorbetalen, maar hoeveel? Ziet u door de cao’s, wetgeving en regels het bos nog wel? Wij kappen u een weg door dat bos van regelgeving; wat moet u weten?


PERSONEEL - 19.08.2008

We konden deze zomer op je rekenen, bedankt …

Het is hard werken in de horeca, daar weet u alles van. Als u dan ook nog eens een medewerker heeft die altijd voor u klaarstaat, wilt u natuurlijk uw waardering daarvoor kunnen tonen zonder fiscaal gedoe. Wat kan er dan?


GEMEENTE - 15.08.2008

Wie moet ik geloven?

In het bestemmingsplan staat dat niet gebouwd mag worden. U verkoopt vervolgens noodgedwongen het stuk grond aan een derde. Deze wint nadere informatie in en de gemeente zegt toe dat er wél gebouwd mag worden. Wat nu?


RECHT - 15.08.2008

Slecht werk, speel op zeker!

Een klant was ontevreden over het werk van een onderaannemer en liet dit de hoofdaannemer weten. Wat ging er toen juridisch gezien mis?


APPARTEMENTSRECHTEN - 15.08.2008

Vereniging van Eigenaars als procespartij?


IN DE KIJKER - 15.08.2008

Is de waarborgsom binnen?

Het is gebruikelijk dat de koper van een woning een waarborgsom moet storten of een bankgarantie moet stellen. Wie moet er eigenlijk op letten dat de waarborgsom op tijd binnen is? De notaris of de makelaar?


ERFDIENSTBAARHEDEN - 15.08.2008

Dan sluit ik de weg af!

De buurman van uw cliënt heeft een recht van overpad over het perceel van uw cliënt. Is het mogelijk deze erfdienstbaarheid op te heffen?


BTW - 15.08.2008

Geen btw-nummer, wel kosten met btw, wat nu?

Vaak maakt u in de periode voordat u met uw onderneming start al kosten waar btw op drukt. De vraag is of u deze btw kunt aftrekken of niet? En zo ja, waar moet u dan op letten?


ZOIETS OVERKOMT U TOCH NIET? - 15.08.2008

Controle rookvrije werkplek (niet) in rook op?

Zoals u weet, geldt vanaf 1 juli 2008 ook een rookverbod in de horeca en de sportsector. Nu vroegen enkele lezers zich af of daardoor de controles zich juist focussen op die sectoren. Wat is daarom goed te weten?


EIGENDOMSRECHTEN - 15.08.2008

En nu is die grond van mij!

In de praktijk komen regelmatig geschillen voor over de eigendom van een stuk grond. De ene buurman stelt dat hij volgens het kadaster eigenaar is, terwijl de andere buurman meent dat hij door verjaring inmiddels eigenaar is.


AUTO - VERZEKERING - 15.08.2008

Het Waarborgfonds dekt de schade?

Zoals u wellicht weet is er een fonds om bepaalde schades aan motorvoertuigen te vergoeden. Maar kent u ook de voorwaarden? Hoe zit dat als de dader onbekend is of als de dader onverzekerd is?


UW RAADSMAN - 15.08.2008

Het is maar wat je ‘nieuw’ noemt!

Uw cliënt gaat zijn bedrijfspand ingrijpend verbouwen. In de praktijk wordt vaak over het hoofd gezien dat dit onverwachte gevolgen kan hebben voor de btw.


APPARTEMENTSRECHTEN - 15.08.2008

Reserveren verplicht

Een Vereniging van Eigenaars (VvE) die na 1 mei 2005 is opgericht, is verplicht om een reservefonds voor groot onderhoud te vormen. Voor oudere VvE’s is dit vanaf 1 mei 2008 verplicht. Wat als de VvE niet aan deze verplichting voldoet?


WOORDENBOEKEN - 14.08.2008

We zoeken het even op…

Op het net staan tientallen speciale woordenboeken. Wij bezochten er een flink aantal en we bekeken of ze de moeite waard zijn.


SOFTWARE - WINDOWS - 14.08.2008

Windows Verkenner in het kwadraat

De vertrouwde Windows Verkenner heeft zo zijn beperkingen - zelfs in Vista. We zochten enkele handige gratis add-ons om de Verkenner te ver­beteren.


MOBIEL INTERNET - 14.08.2008

U ook aanwezig op mobiel internet?


SOFTWARE - BROWSER - 14.08.2008

De nieuwe Firefox is gearriveerd

Versie 3 van Firefox is er. Wat zijn zoal de nieuwigheden? Moet u deze nieuwe Firefox nu dringend downloaden?


DIENSTEN - OFFICE - 14.08.2008

Uw online Office bij Acrobat.com

Naast onder meer Google Docs wil nu ook Acrobat.com een plaatsje veroveren binnen de online Office-toepassingen. Wat voor nuttigs biedt Acrobat.com?


MOBIEL INTERNET - 14.08.2008

Kieskeurig wordt mobiel


FINANCIEEL - PENSIOEN - 14.08.2008

Nú zorgen voor later

Houdt u voldoende inkomen als u stopt met werken? En zo neen, hoe kunt u uw ‘pensioengat’ aanvullen om een comfortabele oude dag te hebben?


Cookiebeleid