Alle domeinen

2008 - Maart

GEMEENTE - 31.03.2008

Hoezo gebaat?

De heffing van baatbelasting is regelmatig onderwerp van discussie tussen vastgoedeigenaren en de gemeente. De gemeente houdt zich namelijk niet altijd aan de spelregels. De rechter heeft onlangs een belangrijke uitspraak gedaan.


IN DE KIJKER - 31.03.2008

Maak gebruik van uw rechten! (1)

Uw cliënt hoort dat er een bouwvergunning is verleend voor een nieuw bedrijfspand naast zijn woning. Hij is hier niet blij mee en benadert u met de vraag wat hij hiertegen kan doen. Wat kunt u hem vertellen?


WONINGHUUR - 31.03.2008

Indeplaatsstelling bij woonruimte?

Uw cliënt krijgt het verzoek van een huurder om mee te werken aan de indeplaatsstelling van een nieuwe huurder. Wat adviseert u uw cliënt met het oog op de mogelijke toetsing van de aanvangshuurprijs?


KOOPOVEREENKOMST - 31.03.2008

Makelaar, gevolmachtigde of niet?

Uw opdrachtgever raakt in coma. Er meldt zich een gegadigde en deze wil het pand kopen. In hoeverre kunt u uw opdrachtgever nu nog vertegenwoordigen? Het overkwam uw collega. Hoe oordeelde de rechter hierover?


EIGENDOMSRECHTEN - 31.03.2008

Die zolder is van mij!

Pietersen heeft een pand waarvan de zolder al jaren gebruikt wordt door de buren. Als hij de zolder zelf weer wil gaan gebruiken, zegt de buurman echter dat hij inmiddels eigenaar is geworden. Hoe zit dat?


WOZ - 31.03.2008

Klopt die waarde wel?

De meeste gemeenten hebben de WOZ-beschikkingen voor 2008 al verstuurd. Wanneer is het zinvol om bezwaar te maken?


UW RAADSMAN - 31.03.2008

Waardering woningen in box 3

Bij de beoordeling van de aangifte inkomstenbelasting 2007 besteedt de Belastingdienst extra aandacht aan vakantiehuizen en verhuurde woningen. Voor welke waarde moeten deze in de belastingaangifte worden opgenomen?


ADMINISTRATIE - 28.03.2008

Bewaren tot u een ons weegt?


PRIVé - 28.03.2008

Heeft u ook een woekerpolis?

Onlangs heeft de Ombudsman Financiële Dienstverlening een aanbeveling gedaan aan alle partijen over de woekerpolisaffaire. Heeft ook uw verzekeraar te veel kosten ingehouden? Hoe krijgt u dat geld terug?


ZOIETS OVERKOMT U TOCH NIET? - 28.03.2008

Ondernemers helpen vaak zelf de afpersers …

Minister Hirsch Ballin van Justitie luidt de noodklok over afpersing in ondernemersland. Ondernemers hebben vaak niet in de gaten dat zij zulke gasten in de kaart spelen. Waar doet u goed aan om dat te voorkomen?


PERSONEEL - 28.03.2008

Hebben uw werknemers wel ‘echte’ werkkleding?

Werkkleding komt in veel ondernemingen voor. Maar wanneer mag u deze onbelast aan uw werknemer verstrekken of vergoeden? Wat moet u weten?


BTW - 28.03.2008

Wat is de suppletieaangifte waard?

U heeft er misschien al eens van gehoord: de verbetering van eerdere btw-aangiften vindt plaats middels een suppletieaangifte voor de btw. Kan de Belastingdienst daar nog op terugkomen? Krijgt u dan alsnog een naheffing?


BEDRIJFSVOERING - 28.03.2008

Mag ik vanuit huis werken?

Werken vanuit huis biedt veel voordelen. Mag u zomaar vanuit uw huis gaan werken? Welke regels zijn er, waar moet u rekening mee houden?


LOONHEFFING - 28.03.2008

De ene VAR is de andere niet

Met het toegenomen aantal ‘eenpitters’ (ondernemers zonder personeel) is het belang van de Verklaring arbeidsrelatie toegenomen. Wist u dat er vier verschillende types VAR zijn? Gebruikt u de juiste?


ONLINE AGENDA - 28.03.2008

Outlook en Google: gelijklopende agenda’s

In vorige nummers hadden we het al over software om uw Google Agenda perfect synchroon te houden met Outlook. Nu bracht Google zelf een gratis programma uit om dat te doen: Google Calendar Sync. Werkt dat dan beter?


E-MAIL - 28.03.2008

Hoe back-up ik mijn e-mail?


VIDEO - 28.03.2008

Gratis filmpjes monteren!

U wilt af en toe weleens videofilmpjes bewerken, maar commerciële software is te complex of te duur voor u. Kan gratis software of een online dienst geen alternatief zijn?


TELEVISIE - 28.03.2008

Wat komt er op tv?

Bent u benieuwd wat er allemaal op televisie komt? Via internet vindt u snel het antwoord. Waar? Wij zochten voor u de beste online tv-gids.


FINANCIEEL - 28.03.2008

Gewoeker met beleggingspolissen

Nederland is in de ban van de ‘woekerpolisaffaire’. Welke sites helpen u met het bepalen of ook u bent benadeeld en welke actie u kunt ondernemen?


DIENSTEN - BEDRIJF - 28.03.2008

Uw projecten online beheren

Als ondernemer moet u wellicht regelmatig projecten uitwerken en beheren. We bekijken enkele online diensten die u daarbij een handje helpen.


OPLEIDING - 28.03.2008

Op zoek naar cursusmateriaal?

Bent u op zoek naar goede online cursussen om uzelf of uw medewerkers wat bij te leren? Op internet vindt u een aanzienlijk aanbod van vooral ict-cursussen.


SOFTWARE - 28.03.2008

‘Rijke’ webtoepassingen: geen browser meer nodig!

Web 2.0-toepassingen, zoals online foto-editors of tekstverwerkers, werken al vrij vlot, maar er blijven beperkingen. Een volgende stap zijn de Rich Internet Applications of RIA’s. Waarover gaat het? Zijn er al bruikbare toepassingen?


AANSPRAKELIJKHEID - 28.03.2008

Goed ingedekt tegen claim voor bestuurswerk?

Veel ondernemers zijn naast het besturen van het eigen bedrijf ook nog actief in talloze betaalde en onbetaalde bestuursfuncties voor verenigingen, stichtingen, enz. Wat speelt op aansprakelijkheidsgebied? Wat is raadzaam?


BEVEILIGING - 28.03.2008

Koppige spyware verwijderen met HijackThis

Krijgt u hardnekkige spy- of malware maar niet verwijderd en zoekt u online naar hulp, dan wordt er als oplossing bijna steeds verwezen naar het gratis programma HijackThis. Wat doet dit en hoe gebruikt u het?


SOFTWARE - 28.03.2008

GratisSoftware.nu


E-MAIL - SPAM - 28.03.2008

Spam nog beter bestrijden

Wordt uw e-mailadres maand na maand met meer spam bestookt? Wat kunt u doen als de spamfilter van uw e-mailpakket niet meer toereikend is?


NEDERLANDS KORT - 28.03.2008

Nieuw en vernieuwd in Nederland


SOFTWARE - VEILINGEN - 28.03.2008

Beter bieden met de eBay Desktop?

Tot nu toe kon u eBay alleen via uw browser gebruiken, maar nu is er eBay Desktop, een aparte toepassing gebaseerd op Adobe AIR (zie p. 6). Maakt dit het volgen van eBay-veilingen makkelijker?


RECHT VAN DE WERKPLEK - 26.03.2008

Minder werken wanneer ík dat wil!

Sinds de Wet aanpassing arbeidsduur wordt strijd om het minder mogen werken meestal door de werknemer gewonnen. Heeft u als werkgever dan helemaal niets meer te vertellen? Staan de rechters dan niet aan uw kant?


LOONBELASTING EN PREMIES - 26.03.2008

Vele naheffingsaanslagen auto van de zaak!

De Belastingdienst strijkt € 5,7 miljoen op aan naheffingsaanslagen en boetes van automobilisten die ten onrechte privéritjes maken met de auto van de zaak. Wat moet u weten omtrent deze verklaarders ‘geen privégebruik auto’?


WERVING & SELECTIE - 26.03.2008

Je mag toch niet liegen!

U neemt een nieuwe medewerker aan die perfect past bij de functie. Tenminste, dat denkt u. Maar helaas blijkt al snel dat u op het verkeerde been bent gezet. Kunt u dan van hem af? Wat zei de rechter daarover?


ZIEKTE - 26.03.2008

Ziek? Wat een onzin!

Uw zieke werknemer komt langs voor een gesprek en u twijfelt of hij wel ziek is. Zijn medisch dossier spreekt echter vóór hem. Wat kunt u doen?


ONTSLAG - 26.03.2008

Met een nieuw arbeidscontract in de achterzak …

In de onderhandelingen over een ontslagvergoeding zet uw werknemer hoog in. U beseft dat u zonder betaling niet van hem afkomt en biedt een zeer lage vergoeding aan. Die wordt binnen de kortste keren geaccepteerd. Da’s raar …


LOONBELASTING EN PREMIES - 26.03.2008

Update formaliteiten bij een bezwaarschrift!


PERSONEELSBELEID - 26.03.2008

Geen grijze haren krijgen van oude werknemer

Hoewel ouderen fysiek wellicht minder presteren dan hun jongere collega’s, blijkt uit een recent onderzoek dat ouderen toch heel wat te bieden hebben. Waarom zou ook ú daar niet uw voordeel mee kunnen doen? Wat is wijsheid?


ARBEIDSOVEREENKOMST - 26.03.2008

Slapend dienstverband: wakker blijven!

Onlangs ontbond de rechter een arbeidsovereenkomst van een werknemer die al ruim 7 jaar niet meer had gewerkt. Hij kende de werknemer een vergoeding toe. Hoe zit dit, en belangrijker: hoe kunt u een dergelijke situatie vermijden?


BELASTINGEN - 21.03.2008

Goed bezwaar maken?

Stel, de inspecteur van de Belastingdienst legt u een aanslag op waarbij hij afwijkt van de door u ingediende aangifte. Gelukkig hoeft u hier niet zomaar mee in te stemmen en kunt u bezwaar maken. Maar wat zijn nu de spelregels?


BOER EN BEDRIJF - 21.03.2008

Inspelen op de dierwelzijn- en milieuwetgeving

Dierwelzijn en milieu staan nu hoog op de agenda in Den Haag. Stel, u heeft plannen voor staluitbreiding; met welke op komst zijnde regels is het handig om rekening te houden?


RECHTSPRAAK - 21.03.2008

Tegen de fiscale lamp lopen doet zeer

Fiscale fraude kost niet alleen geld, maar kan zelfs ook gevangenisstraf opleveren. Wat gebeurde er met twee wat al te creatieve belastingplichtigen?


ASSOCIATIE EN AANSPRAKELIJKHEID - 21.03.2008

Uw maatschap verdwijnt binnenkort; wat te doen?

Waarschijnlijk per 1-7-2008 worden als gevolg van nieuwe wetgeving alle maatschappen omgezet in vennootschappen. Wat verandert er voor u en uw maatschap? Hoe zit het met uw aansprakelijkheid? Wat is raadzaam om te doen?


BOER EN PRIVé - 21.03.2008

Fiscaal bekeken schenken aan kleinkinderen

Veel grootouders die hun schaapjes zelf inmiddels op het droge hebben, willen hun kleinkinderen graag financieel een eindje op weg helpen. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kan dit fiscaal bekeken zo gunstig mogelijk?


PERSONEEL - 21.03.2008

Mag observatie van werknemer?

Een collega van u had een werkneemster met een indrukwekkend ziekteverzuim over de laatste jaren. Ook kwam ze herhaaldelijk niet opdagen bij de bedrijfsarts en de verzuimcoördinator. Hoe pakte hij dat aan? En mag dat van de rechter?


GEBOUW EN GROND - 21.03.2008

Wet milieubeheer: wat speelt?

De gemeente schreef uw collega aan die een mestopslag had op zijn weiland, op 260 meter van de bedrijfsbebouwing. Wat zei de rechter daarvan?


PRIVéGEBRUIK AUTO EN FISCUS - 21.03.2008

Fiscus sponsort uw privéritten

Hoe voorkomt u dat u onnodig veel belasting betaalt over het privégebruik van uw auto? Vier adviezen.


AUTOMATISERING - 21.03.2008

Nieuwe pc? Neemt u dan Vista of toch maar XP?

U moet er toch niet aan denken dat u uw patiëntenregistratie niet kunt inzien of dat u niets meer kunt printen? En dat alles omdat u een nieuwe pc met Vista in uw praktijk heeft. Wat moet u dus doen als u een nieuwe pc bestelt?


INFORMED CONSENT - 21.03.2008

Informed consent: vier gouden regels

Achteraf bewijzen dat u een patiënt voldoende informatie heeft verschaft, is lastig. Bent u geholpen met een standaardclausule?


SPAREN - 21.03.2008

Exotische banken met Nederlandse garantie

De bekende Nederlandse banken zijn niet royaal met hun rentevergoeding over uw spaargeld. Als u bijvoorbeeld voor een Russische bank kiest, heeft u over enkele jaren heel wat meer geld op uw rekening. Riskant of gegarandeerd?


ANNULERINGSVERZEKERING - WAARNEMING - 21.03.2008

Uitvallen waarnemer verzekerd?


CONTROLE - 21.03.2008

Bergen zwart geld?

Duitsland heeft een cd-rom met gegevens over zwart geld dat in Liechtenstein zit. Onze staatssecretaris gaat ervan uit dat de Duitsers de Nederlandse fiscus zullen informeren als men Nederlanders ‘aan de haak heeft’; wat nu?


PRAKTIJKFINANCIERING - 21.03.2008

Praktijk starten met hulp van ouders

Ouders willen nog wel eens financieel bijspringen als een kind moet investeren in een nieuwe praktijk. Stel dat de ouders bereid zijn om een bedrag te schenken. Laat ze het dan wél op een slimme manier doen.


KOSTENAFTREK - 21.03.2008

Het is uw praktijk, niet die van de fiscus!

Voor de rechter kwam de zaak van uw collega (fysiotherapeut) die een paard kocht dat hij tot zijn ondernemingsvermogen rekende en waarop hij ging afschrijven. Ook trok hij alle kosten van het houden van het paard af. Kan dat?


PATIëNT EN PRIVACY - 21.03.2008

Een wespennest


LIJFRENTE - 20.03.2008

Nog profiteren van ruimere aftrek?

Lijfrentepremies zijn nog slechts aftrekbaar als u een ‘pensioentekort’ heeft. Een vóór 1 april a.s. betaalde lijfrentepremie is nog aftrekbaar bij uw aangifte 2007.


INKOMSTENBELASTING - 20.03.2008

Denk om de toeslagen!


INKOMSTENBELASTING - 20.03.2008

Nieuwe regeling voor giftenaftrek

Zoals bekend, zijn giften aan kerkelijke, levenbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of algemeen nut beogende instellingen aftrekbaar bij uw jaarlijkse belastingaangifte. Vanaf 2008 gelden er nieuwe regels.


FISCOTIP - 20.03.2008

Na staking een nieuw bedrijf starten

Vanaf 1 januari 2008 kunt u bij staking van uw onderneming gevolgd door de opstart van een nieuwe onderneming, gebruikmaken van een fiscale doorschuifregeling. Wanneer kunt u daarvan profiteren?


FISCALE WINST - 20.03.2008

Kom op tijd, want ‘op is op’!

Voor een groot aantal investeringen heeft u naast de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek ook recht op energie-investeringsaftrek of milieu-investeringsaftrek. In de praktijk blijkt dat dit nogal eens wordt vergeten.


AUTO - 20.03.2008

Een goede kilometeradministratie

Zoals bekend, is de Belastingdienst strenger gaan controleren op het privégebruik van de auto van de zaak. Dit heeft al geleid tot een behoorlijk bedrag aan naheffingsaanslagen en boetes. Wat speelt er?


INKOMSTENBELASTING - 20.03.2008

Belastingaftrek zonder medisch voorschrift

Aftrek van ziektekosten is door strikte voorwaarden en hoge drempels maar voor weinig mensen bereikbaar. In een recente rechtszaak over kosten van woningaanpassing werd de inspecteur teruggefloten. Hoe gunstig is dat?


BELASTINGEN - 19.03.2008

Nog iets aan te geven aan de grens?


BESTELAUTO - 19.03.2008

Is dit fiscaal bekeken een échte bestelauto?

Het verschil tussen een bestel- of personenauto lijkt makkelijk. Toch is dit door een fiscale bril bekeken helaas niet zo simpel. En: voor de fiscale bijtelling zeker niet onbelangrijk. Hoe zit dat nu en wat speelde bij een stukadoor?


BOUWGROND - 19.03.2008

Grondverkoop en gemeente-info

De gemeente blokkeerde maar steeds woningbouw op een perceel. Daarop werd de grond verkocht. Die koper mocht wél meteen bouwen! Wat toen?


HET OVERKWAM UW COLLEGA - 19.03.2008

De bouw stilleggen vanwege het heien?

Een bouwproject kan worden stilgelegd als het werk te veel geluidsoverlast geeft. Maar geldt alléén die geluidsnorm of zijn ook andere factoren van belang? Wat heeft de rechter daarover beslist en wat is goed om te weten en te doen?


BELASTINGEN - 19.03.2008

Hoe een bijtelling voor uw auto voorkomen?

Een collega-ondernemer met een auto van de zaak kreeg een forse belastingnavordering van de fiscus aan zijn broek. Hij moest aantonen dat hij op jaarbasis minder dan 500 privékilometers met die auto had gereden. Hoe dat zo?


INCASSO - 19.03.2008

Uw klant betaalt niet; hoe zit het dan met de btw?

Een vervelende situatie doet zich voor: één van uw klanten betaalt maar niet. U heeft de bouwmaterialen al geleverd maar de factuur blijft onbetaald liggen bij de afnemer. U zit met de btw-afdracht in uw maag. Hoe lost u dat op?


DAT OVERKOMT U TOCH NIET? - 18.03.2008

Je werkt alleen bij mij!

Joris, werkzaam bij ‘Het Valies’, heeft twee bijna volle horecabanen naast elkaar. Het Valies vraagt Joris om één van zijn arbeidscontracten zo aan te passen dat hij niet meer dan 40 uur per week werkt. Joris weigert. Wat een gedoe zeg!


ADMINISTRATIE - 18.03.2008

Géén kassa is toch zeker kássa?

Een abonnee (starter) zat met een brandende vraag: ben ik nou verplicht te werken met zo’n duur elektronisch kasregister? Of mag ik dat zelf weten?


VOEDSELVEILIGHEID - 18.03.2008

Geschoten kan behoorlijk mis zijn …


VOEDSELVEILIGHEID - 18.03.2008

Extra aanvulling nodig hygiënecode?


RECHT - 18.03.2008

Patron, heeft u mijn glazen oog gezien?

Een grote hotelketen hield een lijst bij van wat hotelgasten zoal vergaten in hun hotelkamer. Dat varieerde van spelcomputers tot aan een urn met as. Maar hoe zit het eigenlijk met uw rechten en plichten als u iets vindt van een gast?


BELASTINGAANSLAG - 18.03.2008

De Belastingdienst moet opschieten

Vanaf 1 januari 2008 moet de Belastingdienst uw bezwaarschrift veel sneller afhandelen. Welke termijnen gelden nu? Wat als die termijn overschreden wordt?


VAN HOREN ZEGGEN - 18.03.2008

Wettig betaalmiddel. Ja, maar we accepteren het niet!

U kent ze wel: gasten die beweren dat u ieder bankbiljet maar moet accepteren, omdat het een wettig betaalmiddel is, ook biljetten van 200 euro. Of gasten die na het eten vragen om de rekening maar even na te sturen. Kan dat zomaar?


PERSONEEL - 18.03.2008

Ziek uit dienst met een tijdelijk contract?

U heeft een serveerster in dienst met een arbeidscontract voor één jaar. Zij wordt ziek en zij is nog niet beter als het contract afgelopen is. Gaat alles nu allemaal vanzelf of moet u ergens op letten? Wat zijn de gevolgen?


PRIVé - 18.03.2008

Exotisch sparen met Nederlandse garantie?

De grotere Nederlandse banken zijn niet royaal met hun rentevergoeding over uw spaargeld. Als u bijvoorbeeld voor een Russische bank kiest, heeft u over enkele jaren heel wat meer geld op uw rekening staan. Riskant?


INKOMSTENBELASTING - 14.03.2008

Controle op zwartklussers


VERKOOP - 14.03.2008

Verborgen vervaltermijn

U heeft bemiddeld bij de verkoop van een woning. De koper komt zijn verplichtingen niet na. U sommeert de koper en vraagt aan de notaris, nadat de koper in verzuim blijft, om uitbetaling van de waarborgsom. De notaris weigert dit.


WONINGHUUR - 14.03.2008

Huurder met schulden

De huurder van uw woning heeft een betalingsachterstand en meerdere schulden. De huurder wil een beroep doen op de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp). Hoe kunt u daar het beste op reageren?


VERKOOP - 14.03.2008

Deze tuin was toch al van mij!

U heeft uw cliënt bijgestaan bij de aankoop van zijn woning. Nu wil de gemeente geld zien voor grond die bij de aangekochte woning hoort. Klopt dit?


UW RAADSMAN - 14.03.2008

Twee keer renteaftrek bij twee eigen woningen?

Uw cliënt heeft pas een nieuwe woning gekocht, maar zijn oude huis is nog niet verkocht. Hij heeft dus tijdelijk een dubbele hypotheek. Is de rente op deze beide hypotheekleningen dan fiscaal toch aftrekbaar?


LOONHEFFING - 14.03.2008

De ins en outs 2008 van de vrijwilligersregeling!

In Nederland zijn heel wat vrijwilligers actief. Bijvoorbeeld bij een evenement of bij een sportclub. Er bestaat een aparte regeling voor hun (onbelaste) kostenvergoedingen. Hier volgt een update van de vrijwilligersregeling!


PRIVé - 14.03.2008

Spreiden verzacht het lijden

Het zijn barre tijden voor een belegger in aandelen. Begin 2008 daalden de koersen rap met ca. 15% gemiddeld. Hoe voorkomt u dat u hard getroffen wordt door dergelijke koersdalingen?


VERKOOP - 14.03.2008

Alle eigenaren verzamelen

U heeft als makelaar een huis verkocht. Bij het voorbereiden van de overdracht komt de notaris erachter dat er nog een ‘vergeten’ eigenaar in Australië zit. In sommige situaties moet u extra alert zijn. Maar wanneer? En hoe?


PERSONEEL - 14.03.2008

Maximaal bijverdienen


GEMEENTE - 14.03.2008

Moet ik daarvoor opdraaien?

U heeft een goedlopende zaak. Stel, de gemeente kondigt werkzaamheden aan waardoor uw zaak alleen nog voor de echte doorzetters te bereiken zal zijn. Dat kost u geld! Kunt u de rekening bij de gemeente neerleggen?


AUTO - 14.03.2008

Uw auto minder laten belasten

Hoe voorkomt u dat u onnodig veel belasting betaalt over het privégebruik van uw auto? Vijf adviezen.


BELASTINGCONTROLE - 14.03.2008

Dat schrijf ik even op, meneer de controleur …

Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken, een belastingcontrole. Hier leest u hoe zo’n controle globaal in zijn werk gaat. Hoe zit dat eigenlijk met al die vragen die de controleurs stellen? Moet u die meteen beantwoorden?


IN DE KIJKER - 14.03.2008

Controleer de waarborgsom

U bemiddelt bij de verkoop van een woning. Zoals gebruikelijk moest de koper een waarborgsom storten. De verkoper vertrouwt erop dat alles in orde is en koopt een nieuwe woning. En dan blijkt de waarborgsom niet gestort. Wat nu?


ZOIETS OVERKOMT U TOCH NIET? - 14.03.2008

Plukken van een kale kip?

Nadat uw factuur onbetaald is gebleven, bent u het zat en stapt u naar de rechter. De zaak loopt voorspoedig voor u af en de debiteur wordt veroordeeld. U krijgt uw gelijk maar nog geen geld. Wat nu? Kan dat ook anders?


RUIMTELIJKE ORDENING - 14.03.2008

Veilig wonen bij een LPG-tankstation?

Uw cliënt heeft interesse in een mooie woning in een goede buurt. Hij maakt zich alleen zorgen over het tankstation in de straat waar LPG getankt kan worden. Hij vraagt u hoe het precies zit met de regels rondom LPG-tankstations.


DIENSTEN - WIDGETS - 13.03.2008

Widgets, maar dan op een website

U kent ‘widgets’ of ‘gadgets’ als miniprogrammaatjes die u aan uw bureaublad toevoegt. Ze bestaan nu ook op het web: u surft naar een site om toegang te krijgen tot uw favoriete widgets. Waar vindt u zulke widget-diensten?


Cookiebeleid