Alle domeinen

2008 - Juni

RECHT - 27.06.2008

Kent u die voorwaarden?


BOER EN BEDRIJF - 27.06.2008

Wat te doen bij overdracht mestvoorraad?

Krijgt u een (gedeeltelijk) gevulde mestopslag overgedragen? Of gaat u binnenkort een bedrijf overdragen met daarin een voorraad mest? Hoe moet u nu van Dienst Regelingen (DR) met deze voorraden omgaan? Wat is veranderd?


DIER EN RECHT - 27.06.2008

Andere dierenwelzijnverboden?

Welke punten van het dierenwelzijn voor koeien zijn pas veranderd en belangrijk om te weten? Waar moet u rekening mee houden? Wat is (nog) vrijgesteld?


BETALINGSVERKEER - 27.06.2008

Betalen met creditcard in het buitenland


DIER EN RECHT - 27.06.2008

Verbod knippen hoektanden bij varkens


GEBOUW EN GROND - 27.06.2008

Wat opvragen bij het Kadaster?


BELASTINGEN - AANGIFTE - 27.06.2008

Oeps, oude nota gevonden, aangifte al ingediend …

Stel, uw belastingaangifte is al gedaan. Dan komt u tot de ontdekking dat u een grote factuur bent vergeten op te nemen als kostenpost. U heeft daardoor een te hoog bedrag aan belaste winst aangegeven. Is de race nu gelopen?


BELEGGEN - 27.06.2008

Spreiden verzacht het lijden

Het zijn barre tijden voor een belegger in aandelen. Begin 2008 daalden de koersen rap met ca. 20%. Na enig herstel volgde weer 10% koersdaling. Hoe voorkomt u dat u hard getroffen wordt door dergelijke koersdalingen?


PRIVé - HUWELIJKSE VOORWAARDEN - 27.06.2008

Praktijk gescheiden houden?

Stel dat u trouwplannen heeft. U bent dan veel met uw gedachten bij de cateraar en het maatpak. Toch is het belangrijk ook stil te staan bij de gevolgen van het ‘jawoord’ voor uw praktijk. Hoe houdt u de touwtjes in handen?


BELASTINGEN - AUTO - 27.06.2008

Een hybride auto, een hype of écht interessant?

Actueel onder zakelijke rijders: zuinig en goedkoop autorijden. Fiscaal zou een hybride auto erg interessant zijn. Maar wat bespaart u dan als u zo’n auto zou rijden? Is zoiets te berekenen?


PERSONEEL - AANSPRAKELIJKHEID - 27.06.2008

Niet aansprakelijk voor een burn-out?

Bij een burn-out spelen vaak stresselementen op het werk. Wat heeft de rechter beslist over de zorgplicht die u voor uw werknemers heeft? Hoe ver gaat die?


GEZONDHEIDSRECHT - AANSPRAKELIJKHEID - 27.06.2008

Ietsje meer risico

Na een operatie doet zich bij een patiënt het logesyndroom voor. Is er sprake van aansprakelijkheid als vooraf de risico’s en alternatieven niet besproken zijn?


ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN - 27.06.2008

Geeft u een second opinion?

“Kunt u die second opinion niet geven?”, vraagt uw patiënt die het niet eens is met de arboarts. Die vindt dat hij weer aan de slag moet. Of een patiënt en tevens werkgever vraagt u de keuringen van zijn personeel te doen.


BOER EN PRIVé - 27.06.2008

Uw meewerkende kinderen in de kalenderjaarregeling?

Als uw kinderen wat ouder zijn, willen ze graag meehelpen in uw bedrijf om ook een centje bij te verdienen. De vergoeding die u aan uw kinderen betaalt, wilt u graag aftrekken van de bedrijfswinst: hoe kan dat? Lees verder!


MAATSCHAP - 27.06.2008

Exit maatschap en firma: wat krijgen we nu?

De maatschap en de firma gaan verdwijnen. Daarvoor komen de OV (openbare vennootschap), de NOV (niet-openbare vennootschap) en de OVR (openbare vennootschap met rechtspersoonlijkheid) in de plaats. Wat speelt er?


BELASTINGEN - 27.06.2008

Investeren met fiscaal voordeel voor melkveehouders

Hoe kunt u als melkveehouder via het plannen van uw investeringen fiscale subsidie binnenhalen? Hoe is vooral de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) belangrijk?


CONTROLE - 26.06.2008

FIOD aan de deur

Een onderzoek door de FIOD overvalt de gemiddelde ondernemer. Daarom is het van belang dat u uw rechten en plichten kent. Het is bovendien raadzaam om een interne richtlijn op te stellen voor een onaangekondigd bezoek van de FIOD.


FISCOTIP - 26.06.2008

Wat met aan eigen BV verhuurd bedrijfspand?

Als u een bedrijfspand vanuit privé aan uw eigen BV verhuurt, dan loopt u tegen belastingheffing in box 1 aan. In deze fiscotip laten wij u zien hoe u deze belasting­heffing zou kunnen omzeilen.


LOONHEFFING - 26.06.2008

Flexibiliteit van vaste vergoedingen

Zoals bekend, is het mogelijk een werknemer voor door hem gemaakte kosten een vaste vergoeding te geven. Maar waar liggen de grenzen? De rechter heeft hierover onlangs een interessante uitspraak gedaan.


LOKALE HEFFINGEN - 26.06.2008

Extra inkomen voor gastheer?


INTERNATIONAAL - 26.06.2008

Pensioenkater van Jamaica?

Wat als u buitenlands pensioen geniet dat ook belast is in dat buitenland? Heeft u dan recht op voorkoming van dubbele belasting? Wat besliste de rechter?


LOONHEFFING - 26.06.2008

Lekker fiscaal snacken

Er zijn steeds meer ondernemers die hun werknemers een ‘cafetariaregeling’ aanbieden. Wat kunt ú hiermee? Wat zijn de voordelen? Waarop te letten?


BESLOTEN VENNOOTSCHAP - 26.06.2008

Verlies-BV, wat doet u ermee?

Onlangs is er door de staatssecretaris een Besluit uitgebracht over de verliesverrekening van een BV na een wijziging in het aandelenbelang. Hoe zit het ook alweer met verrekening van verliezen van een BV en wat zegt het Besluit?


WOZ - 26.06.2008

Uw WOZ-bezwaar

Veel huizenbezitters hebben bezwaar aangetekend tegen de aanslag WOZ. Stel dat uw bezwaar wordt toegewezen, geldt dat dan ook nog voor eerdere jaren?


BTW - 25.06.2008

Hoe oppassen met sloop gebouwen en btw?

Soms is het handig om wél 19% btw te moeten betalen. Zeker als u die btw toch gewoon terugkrijgt van de fiscus en daarmee een vrijstelling voor een andere belasting (de 6% overdrachtsbelasting) kunt binnenhalen. Hoe werkt dat?


RECHT VAN DE BOUW - 25.06.2008

Bouwt u aan of bij?

Een opdrachtgever wil dat u zijn woning fors uitbreidt. Wat zijn daarbij de mogelijkheden? Maakt het dan verschil of u aanbouwt, bijbouwt of misschien wel geen van beide? Hoe zit dat?


PRIVé - 25.06.2008

Pas op dat u niet meer schenkt dan u denkt!

Schenken heeft één groot nadeel. Als u niet oplet, wordt niet alleen uw begunstigde er beter van, maar ook de fiscus. Hoe pakte een goedbedoelde actie van een zoon richting ouders fiscaal wel erg zuur uit? Wat speelde er fiscaal?


VERZEKERING - 25.06.2008

Hoe(zo) onderverzekering voorkomen?

Bij uw schadeverzekeringen bent u zelf verantwoordelijk voor het vaststellen van het verzekerde bedrag. Bijv. uw gebouwen-, inventaris/goederen-, bedrijfsschade-, (en in privé) uw woonhuis- en inboedelverzekering. Wat is raadzaam?


AUTO - 25.06.2008

Autokosten drukken door verdelen autobijtelling

Stel, u heeft als directeur-grootaandeelhouder een auto van uw Bouw-BV. Uw partner zal dan ook van de auto gebruik kunnen maken. Hoe kunt u daar fiscaal bekeken handig op inspelen? Hoe kunt u uw autobijtelling verminderen?


HET GROTE MISVERSTAND - 25.06.2008

Verlies: fiscaal verrekening mogelijk of niet?

Een BV die verliezen heeft geleden, kan fiscaal reuze interessant zijn. Wat in de nabije toekomst verdiend wordt, blijft als gevolg van ‘compensabele verliezen’ immers belastingvrij. Wil de fiscus daar een stokje voor steken? Hoe nu?


RECHT VAN DE BOUW - 25.06.2008

De parketvloer trekt krom

Uw collega bouwt een nieuwe aanbouw. De opdrachtgever stelt hem aanprakelijk omdat de vloer niet voldoende stevig is. Wat is beslist; hoe staat u sterk?


PERSONEEL - 24.06.2008

Maak geen potje van het lief-en-leedpotje …

Lief-en-leedpotjes, personeelspotjes, personeelsfonds? Ook als u weinig personeel heeft, kunnen deze zaken u een hoop gedoe opleveren. Weet u wat kan en mag? En wat in uw situatie het voordeligst is?


RECHT - 24.06.2008

Zijn ze gék geworden met die incassokosten?

Natuurlijk komt het wel eens voor dat u een factuur veel later betaalt. Uw crediteur brengt u vervolgens erg hoge kosten in rekening. Kan dat zomaar?


BEDRIJFSOVERDRACHT - 24.06.2008

Mijn tent is top, maar ik wel er wel graag van af!

Als u een koper voor uw horecazaak heeft gevonden, wordt het tijd om de zaken op papier te zetten. Natuurlijk moet dit zo duidelijk en volledig mogelijk gebeuren. Waar moet u als horecaondernemer op letten?


SOCIALE VERZEKERINGEN - 24.06.2008

Zwangerschapsuitkering een feit!

De zwangerschapsuitkering (ZEZ-regeling) voor zelfstandigen is een feit vanaf 4 juni 2008. Waar moet u voor zorgen als u die nu meteen wilt aanvragen?


VAN HOREN ZEGGEN - 24.06.2008

Hoeveel glaasjes haalt u uit een fles van ...?

Dit is onder collega’s, met uw accountant of met de heren van de fiscus altijd een geliefd discussiepunt. Hoeveel glaasjes haal je uit een fles? Waarover ontstaat de meeste verwarring als we het over de glasinhoud hebben?


DAT OVERKOMT U TOCH NIET? - 24.06.2008

Zwarte omzet: zware moeilijkheden

Geen enkele horecaondernemer heeft administreren en boekhouden als grootste hobby. Dat snappen we heel goed. Maar wees alert: de fiscus ligt op de loer! Waar let de fiscus op en hoe voorkomt u controlegedoe? Wat is wijsheid?


PRIVé - 24.06.2008

Uw vakantie terugverdienen met gunstig inkopen?

Op vakantie gaan en toch geld verdienen door goedkoop sigaretten en drank in te slaan. Mag dit zomaar onbeperkt? Hoe gaat u wijs op reis?


WONINGHUUR - 20.06.2008

Schuldhulpverlening en huurschuld


GEMEENTE - 20.06.2008

Alles liever dan de gemeente?

Op zekere dag ontvangt u een brief van de gemeente. Op uw grond is een voorkeursrecht gevestigd in het kader van de Wet voorkeursrecht gemeenten. Kan de gemeente dit zomaar doen en wat betekent dit voor u?


BURENRECHT - 20.06.2008

Recht op een nieuwe boom?

Het komt regelmatig voor dat bomen te dicht tegen de erfgrens staan. Wat kunt u daartegen doen?


BEDRIJFSHUUR - 20.06.2008

Opzeggen huur bedrijfsruimte

Uw cliënt verhuurt een middenstandsbedrijfsruimte. Hij wil het pand gaan verkopen en wil daarom de huurovereenkomst opzeggen. Maar de huurder wordt goed beschermd. Hoe pakt uw cliënt dat aan? Wat kunt u hem adviseren?


PERSONEEL - LOON - 20.06.2008

Aanpassing minimumloon


ZOIETS OVERKOMT U TOCH NIET? - 20.06.2008

Hoe geniet u óók als ondernemer van uw huwelijk?

Stel dat u trouwplannen heeft. U bent dan veel met uw gedachten bij de cateraar en het maatpak. Toch is het belangrijk ook stil te staan bij de gevolgen van het ‘jawoord’ voor uw bedrijf. Hoe houdt u de touwtjes in handen?


PERSONEEL - 20.06.2008

Jong geleerd ...

De vakantie staat weer voor de deur. Een drukke tijd voor u. Maar gelukkig is er genoeg jeugd die in de schoolvakanties graag bij wil verdienen. Waar moet u dan rekening mee houden? Wat zegt de Arbowet?


CONTRACTEN - 20.06.2008

Laat de klant ervoor tekenen!

De rechter heeft een belangrijke uitspraak gedaan inzake een bewijsdiscussie over of de algemene voorwaarden waren meegestuurd of niet. En toen?


ERFPACHT - 20.06.2008

Toestemming van de grondeigenaar

Voor de overdracht van een erfpachtrecht is vaak de toestemming nodig van de gemeente. Wat is eigenlijk het gevolg als er wordt overgedragen zonder dat die toestemming is verleend?


KOOP - 20.06.2008

Klaag voor het te laat is!

Uw cliënt koopt een woning en na verloop van tijd blijkt dat er een gebrek aan de woning kleeft. Bij wie moet uw cliënt klagen en is dit altijd noodzakelijk? Moet hij verder nog ergens rekening mee houden? Wat adviseert u?


RECHT - 20.06.2008

Als ik een website laat bouwen, is die toch van mij?

Voor uw bedrijf laat u door een gespecialiseerd bedrijf een website maken. Als de website werkend aan u wordt opgeleverd, mag u ermee doen wat u wilt. Of toch niet?


PRIVé - BTW - 20.06.2008

In privé verhuurder, dan ook btw-ondernemer?

Btw-ondernemerschap komt vaker voor dan u denkt. Bijvoorbeeld als u in privé een loods verhuurt aan iemand, bent u dan ondernemer? En wat zijn daar dan de gevolgen van?


UW RAADSMAN - 20.06.2008

Twee eigen woningen en de eigenwoningreserve

Als u een nieuwe woning koopt en daarna verhuist, kan de oude woning in afwachting van de verkoop onder voorwaarden fiscaal nog als eigen woning worden aangemerkt. Hoe zit het dan met de renteaftrek?


IN DE KIJKER - 20.06.2008

Nieuwe regels voor ruimtelijke ordening

De nieuwe Wet ruimtelijke ordening wordt per 1 juli a.s. ingevoerd. Een erg belangrijke wijziging is het vervallen van de mogelijkheid van vrijstelling van het bestemmingsplan. Wat komt hiervoor in de plaats?


NEDERLANDS KORT - 19.06.2008

Nieuw en vernieuwd in Nederland


FOTOGRAFIE - 19.06.2008

Uw foto’s online bijwerken

De zomer is dé periode bij uitstek om massa’s digitale foto’s te nemen. Wie die kiekjes wil bewerken, kan kiezen uit meerdere sites waar dat volledig online kan. Wat is de beste dienst?


HOMEPAGE - 19.06.2008

Websites maken volgens Google

Google associeert u waarschijnlijk niet meteen met een dienst voor het maken van eenvoudige websites. Toch kan dat gratis met Google Pages. Nieuw is dat nu ook Google Sites voor iedereen toegankelijk is. Wat is dat dan precies?


SPORT - ROUTEPLANNERS - 19.06.2008

Met de gps op wandel- of fietstocht

Wandelen en fietsen met gps-routes wordt steeds populairder. Hoe dat werkt en waar u de routes vandaan haalt, vindt u op internet. Wij gingen voor u op zoek.


HOMEPAGE - ZOEKEN - 19.06.2008

Hoe presteert uw site bij Google?


HOMEPAGE - 19.06.2008

Uw logo voor uw webadres


E-MAIL - 19.06.2008

Uw e-mail tijdens de vakantie

U gaat binnenkort op reis. Hoe houdt u uw e-mailcontacten hiervan op de hoogte en hoe kunt u onderweg makkelijk uw mail lezen?


SOFTWARE - WINDOWS - 19.06.2008

Vista uitgekleed

Als u Vista installeert, wordt er automatisch veel extra software geïnstalleerd. Dit is meestal overbodig en het vertraagt uw pc. Met het gratis vLite kunt u een eigen installatieschijfje maken met alleen de programma’s die u nodig heeft.


E-MAIL - 19.06.2008

Outlook-add-on voor zware gebruikers

Zelfs een krachtig e-mailpakket zoals Microsoft Outlook kan nog hulp gebruiken om intensief mailverkeer vlotter te verwerken. Xobni is zo’n hulpprogramma.


ZOEKEN - VIDEO - 19.06.2008

Haal meer uit YouTube!

De videosharingsite YouTube is enorm populair: dagelijks worden er meer dan 100 miljoen filmpjes bekeken. Met de volgende gratis diensten kunt u nog meer genieten van YouTube.


VIDEOCONFERENCING - 19.06.2008

Vergaderen vanuit uw eigen stoel

Wij namen enkele diensten onder de loep waarmee u makkelijk - en soms zelfs gratis - kunt vergaderen vanaf een andere locatie.


VIDEO - 19.06.2008

Een bedrijfsfilmpje met wat extra’s

Overweegt u om een filmpje online te zetten over uw bedrijf, uw producten of uw diensten? Hoe zorgt u voor een paar extra’s die uw video interessanter maken?


FINANCIEEL - 19.06.2008

De hoogste internetrente

Internetspaarrekeningen geven vaak een hogere rente dan gewone spaarrekeningen. Hoe bepaalt u waar u het beste terechtkunt?


PROEFTIJD - 17.06.2008

Ontslag tijdens proeftijd


SUBSIDIES - 17.06.2008

Wat is mogelijk met een handicap op de werkvloer?

Het aantal mensen dat een Wajong-uitkering ontvangt, is sinds 2001 verdubbeld! Gevolgen voor de arbeidsmarkt en uw werkvloer! Kunt u hierop inspelen?


LOONBELASTING EN PREMIES - 17.06.2008

Wanneer is ‘eindheffen’ het einde?

Op loon moet u belasting inhouden en vervolgens weer afdragen, zoals u weet. Er zijn verschillende vormen van loon. Wanneer moet u daarop eindheffing toepassen? Wij zetten het voor u op een rijtje.


CONTROLE - 17.06.2008

Waar controleert de fiscus op? Een top 5 ...

De Belastingdienst voert op grote schaal loonbelastingcontroles uit. Zij leggen de focus op vijf onderdelen van uw loonadministratie. Wat staat bovenaan het lijstje van de inspecteur? Wat kunt u daarmee?


WERVING EN SELECTIE - 17.06.2008

Hoe kiest u de beste sollicitant?

Stel, u heeft dringend een vaste kracht nodig op het secretariaat of achter de balie. Hoe kiest u de beste sollicitant? Kan recent onderzoek naar selectiecriteria u daarbij behulpzaam zijn?


SOCIALE VERZEKERINGEN - 17.06.2008

WGA-premie tóch als aftrekpost!

De rechter heeft inzake de op de werknemer verhaalde WGA-bijdrage een belangrijke uitspraak gedaan. Wat moet u weten?


RECHT VAN DE WERKPLEK - 17.06.2008

Ontslag op staande voet? Snelheid vereist!

Het op staande voet ontslaan van een werknemer is altijd opletten. U moet aan een aantal vereisten voldoen en de lat ligt daarbij hoog. Eén van de eisen is dat het ontslag onverwijld gegeven moet worden. Wanneer is nu ‘onverwijld’?


PROCEDURE - 17.06.2008

Zorg maar dat je er samen uitkomt!

Een ondernemer stelde ons de volgende vraag: “Ik heb een geschil met een medewerker. Ik krijg daarover van alle kanten het advies te proberen het conflict op te lossen met behulp van mediation. Moet ik daaraan meewerken?”


PERSONEEL - REISKOSTEN - 13.06.2008

Bah, alweer in die rotfile? Dat kan anders!


GEBOUW EN GROND - 13.06.2008

Natura 2000 & vergunning: de stand van zaken?

Wat speelt nu als u uitbreidingsplannen heeft of als u een nieuw bedrijf wilt oprichten nabij een Natura 2000-gebied? Wat is raadzaam?


EUROPESE LANDBOUWREGELS - 13.06.2008

Europese ‘Health check-voorstellen’; wat nu?

Eind mei heeft de Europese Commissie (EC) de definitieve voorstellen voor wijziging van het Gemeenschappelijk landbouwbeleid gepresenteerd: de zogenaamde ‘Health check-voorstellen’. Waar moet u rekening mee houden?


RECHT - 13.06.2008

Tijdig klagen

Na zware sneeuwval stort een mestsilo met spankap in. De leverancier wordt pas 15 maanden later aangesproken. Die betaalt niet. Hoe werkt zoiets?


BOER EN BEDRIJF - 13.06.2008

Nu (of nooit meer): vrijstelling overdrachtsbelasting

Maakt onroerend goed deel uit van een landbouwonderneming die u wilt kopen? Dikke kans dat u als koper dan daarover 6% overdrachtsbelasting moet betalen. Welke vrijstelling voor de overdrachtsbelasting kunt u nu (nog) gebruiken?


BELASTINGEN - 13.06.2008

Verhuisvergoeding voor medewerker


PERSONEEL - 13.06.2008

Parttimers; geen pensioen of juist wel?

In de land- en tuinbouwsector werken veel partners of medewerkers in deeltijd. Wat is wettelijk geregeld? Hebben zij recht op pensioenopbouw? Wat speelt?


BOER EN PRIVé - 13.06.2008

Afspraak is afspraak, toch …?

In het dagelijks leven sluit u - zowel zakelijk als privé - regelmatig overeenkomsten. Zolang partijen zich aan de afspraken houden, is er geen vuiltje aan de lucht. Wat als de gemaakte afspraken onduidelijk zijn? Wat is raadzaam?


GEZONDHEIDSRECHT – GENEESMIDDELENWET - 13.06.2008

Een nieuw recept?

Op 1 juli 2007 is de nieuwe Geneesmiddelenwet in werking getreden. Daarmee veranderde ook de wettelijke definitie van een ‘recept’.


PERSONEEL - 13.06.2008

Grenzen aan hulp aan huis

Voor het verrichten van taken in en rondom het huis schakelen veel medici hulp in. Indien daarbij de spelregels goed worden toegepast is uitbetaling zonder btw én zonder inhouding van loonheffingen mogelijk.


GEZONDHEIDSRECHT – TUCHTRECHTSPRAAK - 13.06.2008

Met wie spreekt u?

Wat doet u als bijvoorbeeld de ouders van een patiënt met u willen spreken? Geeft u hun informatie of schendt u dan uw beroepsgeheim?


BELASTINGEN - VAR - 13.06.2008

Uitoefening (para)medisch beroep; welke VAR?


BELASTINGEN - 13.06.2008

Nu fiscaal gunstige bedrijfsverplaatsing via VIV?

Stel, u wilt uw bedrijf verplaatsen op grond van een VIV-regeling (Verplaatsing Intensieve Veehouderijen). Hoe kunt u dit nu fiscaal gunstig inkleden?


RECHT - 13.06.2008

U heeft toch betaald voor die huisstijl?

U heeft een tijdje geleden een praktijk overgenomen. U blijft dezelfde huisstijl en hetzelfde logo gebruiken. Nu wordt u aangeschreven door de ontwerper. Hij vindt dat u inbreuk maakt op zijn auteursrechten.


SOCIALE VERZEKERINGEN - 13.06.2008

Zwangerschapsuitkering voor zelfstandigen

Als u als vrouwelijke zelfstandig beroepsbeoefenaar zwanger werd, moest u de periode dat u niet kon werken vanwege de zwangerschap en de bevalling zélf overbruggen. Een dure blije tijd dus! Wat is nu nieuw?


BELEGGEN - 13.06.2008

Pensioengeld goed belegd?

Geld dat bestemd is voor uw pensioen, mag uiteraard niet te risicovol belegd zijn. In de praktijk zijn banken en vermogensbeheerders echter soms ál te voorzichtig. Hoe is uw pensioengeld belegd?


BELASTINGEN - AUTO - 13.06.2008

Oudere auto; lagere fiscale bijtelling

Het kan fiscaal voordelig uitpakken om met een oudere auto te rijden. Dit kan uw inkomensbijtelling verlagen. Maar wat wordt nu fiscaal gezien onder een ‘oldtimer’ verstaan en wat zijn de fiscale regels? Hoe werkt dit?


LOONHEFFING - 12.06.2008

Digitale zekerheid

Sinds enkele jaren kennen we de Verklaring arbeidsrelatie. De procedure voor het aanvragen van deze verklaring wordt aangepast. Hoe zit dat?


WERKWIJZE BELASTINGDIENST - 12.06.2008

Zwart geld in Europees perspectief

Zoals algemeen bekend is, heeft de Belastingdienst al enige jaren geleden de jacht geopend op verzwegen buitenlandse spaartegoeden. Wat speelt er?


Cookiebeleid