Alle domeinen

2013 - Mei

BEVEILIGING - BACK-UP - 29.05.2013

BitTorrent Sync: bestanden sync’en zonder cloud

Niks handiger dan een clouddrive zoals Dropbox om bestanden uit te wisselen en te syn­chroniseren. Maar wat als u wilt vermijden dat uw bestanden ergens op een onlineserver staan? Kan BitTorrent Sync u dan helpen?

E-MAIL - E-MAILGEBRUIK - 29.05.2013

Uw mail verhuizen

Stel, u schakelt over op een nieuwe computer. Hoe zorgt u ervoor dat uw mail integraal meegaat?

EIGEN WEBSITE - E-COMMERCE - 29.05.2013

Veel kansen voor uw webwinkel

Met een omzetgroei van negen procent merken Nederlandse webwinkels weinig van de recessie. Met deze aandachtspunten houdt u uw winkel op stoom.

ZAKELIJK - VERKOOP - 29.05.2013

Zo ‘pusht’ u info naar uw medewerkers

Heeft u verkopers of technici die vaak onderweg zijn? Met een tablet onder de arm hebben ze altijd toegang tot uw bedrijfsgegevens. En Showpad wil het u nog gemakkelijker maken. De moeite waard?

WEBDIENSTEN - VARIA - 29.05.2013

Notities maken met Google Keep

Enkele maanden geleden werd Google Keep gelanceerd: een gratis dienst om eenvoudig notities te kunnen maken, zowel op het web als op de smartphone. Wat is Google Keep precies en wat zijn de alternatieven?

SOFTWARE - WINDOWS - 29.05.2013

Nuttige tips voor Windows 7 en 8

Gebruikt u al Windows 8 of nog steeds Windows 7? Met enkele nuttige tips en trucs werkt u veel efficiënter met beide versies. Sommige tips werken ook nog voor oudere versies van Windows.

SOFTWARE - VARIA - 29.05.2013

Clipomatic: meer naar uw klembord


ZAKELIJK - WEBDIENSTEN - 29.05.2013

Onlinetools voor customer support

Luisteren naar de vragen, de klachten en de suggesties van uw klanten is erg belangrijk. Tender Support en Qhub zijn twee clouddiensten die u daarbij willen helpen. Wij testten ze voor u uit.

VERVOER - AUTO - 29.05.2013

De juiste autoband


E-MAIL - E-MAILGEBRUIK - 29.05.2013

Uw e-mailbijlagen in de cloud

Ontvangt u een e-mail met bijlage, dan bekijkt u die bijlage of slaat hem ergens op. Met nieuwe clouddiensten is het nu ook mogelijk om de bijlage meteen naar uw cloudaccount over te brengen. Hoe werkt het?

ONTSPANNING - SPORT - 29.05.2013

Sporten met uw smartphone

U kunt uw smartphone inzetten om fit te blijven. Wij testten een aantal apps uit die u helpen bij het sporten en trainen.

SOFTWARE - SMARTPHONE - 29.05.2013

Android-appwinkels naast de Google Play Store

Bij Apple heeft u geen keuze: u moet al uw apps kopen in de officiële Apple App Store, maar voor Android zijn er naast de Google Play Store nog andere online-appwinkels. Welke zijn er nog en waar moet u op letten bij een aankoop?

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S - 29.05.2013

Wat zeggen ze online over u?

Wat zeggen klanten – of eventueel werknemers – over uw bedrijf? Of hoe laten ze zich uit over uw concurrenten? Mention belooft u die informatie te geven. Wij testten deze monitoring tool voor u uit.

EIGEN WEBSITE - SITEPROMOTIE - 29.05.2013

Wie linkt er naar uw site?


GEZONDHEIDSRECHT - 29.05.2013

Mogen ouders een sectie weigeren?

Sinds oktober 2012 moet u als arts de specifieke NODO-procedure (Nader Onderzoek DoodsOorzaak minderjarigen) inzetten als de doodsoorzaak van de minderjarige onbekend is. Wat nu als de ouders een sectie weigeren?

BEROEPSPRAKTIJK - 29.05.2013

Hoe zit het met het beroepsgeheim?

Als hulpverlener moet u zwijgen over alles wat tijdens uw beroepsuitoefening over een patiënt bekend wordt. Maar wanneer mag u wél informatie verstrekken? Wat zijn de uitzonderingen op het beroepsgeheim?

MAATSCHAP - 29.05.2013

Wat als een maatschapslid ziek wordt?

Ook een (para)medicus kan tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt worden. Wat moet u hierover in elk geval regelen bij het aangaan van een maatschap?

SCHENKEN - 29.05.2013

Schenken aan cultuurinstellingen fiscaal extra voordelig

Sinds 1 januari 2012 kunnen bedrijven en particulieren voor giften aan culturele instellingen méér aftrekken dan ze daadwerkelijk schonken. Nu pas is deze regeling Europees goedgekeurd! Hoe werkt dat nu fiscaal?

PRAKTIJKPAND - 29.05.2013

Kom voordelig van uw (asbest)dak af


JAARREKENING - 29.05.2013

Vanuit privé naar de zaak en weer terug?

Uw collega kocht drie jaar geleden een crosstrainer voor zijn fysiopraktijk. Hij gebruikt deze crosstrainer echter niet meer voor zijn bedrijf. Hij overwoog om deze naar privé over te brengen. “Mag dat?”, zo vroeg hij ons. En andersom?

PERSONEEL - 29.05.2013

Mijn kind is ernstig ziek ... en ik dus ook

Trude werkt drie dagen in de week bij een tandartsenpraktijk. Als Jeroen, haar zoontje van vier ernstig ziek wordt, zal zij veel naar het ziekenhuis moeten. Trude wil een beroep doen op zorgverlof, maar is dat daar wel voor bedoeld?

SCHEIDING & FISCUS - 29.05.2013

Echtscheiding en de fiscus, wat nu?

Een echtscheiding heeft niet alleen juridische, maar ook belastingtechnische consequenties. Bij echtscheiding moet één van de ex-partners vaak alimentatie betalen. Hoe zorgt u nu dat de fiscus hieraan optimaal meebetaalt?

BEDRIJFSOPVOLGING - 27.05.2013

Kind neemt straks uw bedrijf over?

Als uw kind uw bedrijf wil overnemen, wilt u zo weinig mogelijk belasting aftikken. Hoe regelt u dat nú al voor later? Wat is het voordeel?

AUTO - AANSCHAF - 27.05.2013

Een elektrische auto van de zaak, wat levert dat op?

Het aanbod van en de keuze in elektrische auto’s wordt steeds groter, volgens de media. U ziet ze dan ook steeds meer op ’s lands wegen. Als ondernemer kunt u profiteren van een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen. Hoe zit dat?

AUTOBELASTINGEN - 27.05.2013

Auto op benzine, diesel of lpg?

Als u een auto aanschaft, kunt u kiezen voor verschillende soorten brandstof. Uw keuze heeft ook fiscale consequenties die verdergaan dan de prijs aan de pomp. Waar moet u fiscaal allemaal rekening mee houden?

ONDERNEMER PRIVÉ - 27.05.2013

Samsam of op huwelijkse voorwaarden?

Wat maakt het uit voor de hoogte van de erfenis en dus voor de hoogte van de erfbelasting of u in gemeenschap van goederen (samsam) was gehuwd of op huwelijkse voorwaarden? Hoe kunt u nu een belastingvoordeel bereiken?

RECHTSVORM - VOF - 27.05.2013

Hoe voordelig is een Vof?

Als u samen met uw echtgenoot of partner een bedrijf runt, kunt u ervoor kiezen dit te doen in de vorm van een Vof. Hoe voordelig is dat anno 2013 eigenlijk nog en onder welke voorwaarden? Wat is voor u dan van belang?

BTW - 27.05.2013

Btw meteen terugvragen

Stel, u ontvangt van een leverancier een hoge factuur met dus ook een fors bedrag aan btw. Deze btw kan direct als vooraftrek worden verrekend, zelfs nog voordat u de factuur betaalt. Geldt dit ook als u het kasstelsel toepast?

BUITENLANDSE BTW - 27.05.2013

Buitenlandse btw terugvragen

Als uw onderneming facturen ontvangt uit het buitenland met daarop buitenlandse btw, dan mag deze btw niet worden meegenomen in uw Nederlandse btw-aangifte. Hoe kunt u deze btw dan terugkrijgen?

OPZEGTERMIJN - 27.05.2013

Je moet gewoon drie maanden uitwerken!

Joris werkt bij Champo bv en zegt op 1 april zijn baan op tegen 30 juni, dus met een uitwerktermijn van drie maanden. Dat staat ook zo in de arbeidsovereenkomst. Dan zegt hij echter dat dit niet klopt. Hoe zit dat precies?

CONCURRENTIEBEDING - 27.05.2013

Oh ja, dat had je écht niet mogen doen ...

Kelly heeft jaren bij u gewerkt, maar runt al maanden haar eigen kapsalon. Nu bllijkt dat Kelly uw vaste klanten benadert. Geen probleem, denkt u, dan betaalt ze de boete uit haar arbeidsovereenkomst maar. Wat overkwam uw collega?

LOONBETALING - 27.05.2013

Ik heb even geen geld, dus ik betaal je loon wat later ...

Een ondernemer vroeg ons of het een probleem is als hij het loon ietsje later betaalt. Hij wacht op de betaling van een grote factuur en kan het loon pas betalen als dat geld binnen is. Wat zijn de consequenties van te laat betalen?

WERVING & SELECTIE - 27.05.2013

Veelgemaakte selectiefouten

U moet een nieuwe medewerkster aannemen. Van haar voorgangster nam u al binnen drie weken afscheid omdat zij niet voldeed. Hoe kunt u dit in deze sollicitatieronde voorkomen? Welke valkuilen zijn er en waar moet u op letten?

ARBO - 27.05.2013

Grip op de warmte zónder hoge kosten

In de zomer kunnen de temperaturen in bijvoorbeeld kantoren en productieomgevingen behoorlijk oplopen. Moet u als ondernemer dan maar meteen allerlei dure apparaten aanschaffen? Zijn er geen eenvoudiger trucs?

LOONHEFFING - 27.05.2013

Loon niet meegenomen in de aangifte, wat nu?

Een vergeten loonbetaling komt nog wel eens voor, maar ook betalingen achteraf over eerdere perioden. Hoe lost u zoiets op? Mag u deze gewoon in een volgende aangifte meenemen?

FLEXIBELE ARBEID - 27.05.2013

Álle uren tellen voor oproepkrachten

Als u een oproepkracht meerdere keren per dag oproept, heeft hij voor élke oproep recht op minstens 3 uur loon. Wat zei de Hoge Raad daar nu over?

WERKWIJZE BELASTINGDIENST - 27.05.2013

Blokkering uitstel uitgesteld


LOONHEFFING - 27.05.2013

Tablet van de zaak. Wat is er nu fiscaal ‘noodzakelijk’?

De fiscale voorwaarden waaronder een tablet onbelast aan een werknemer - dus ook aan uzelf als directeur-grootaandeelhouder van uw BV - kan worden verstrekt, lijken na uitspraken van de staatssecretaris versoepeld. Hoe zit dat?

BESLOTEN VENNOOTSCHAP - 27.05.2013

Nu goed - belastingvrij - terugbetalen aandelenkapitaal

Met de nieuwe (flex-)BV-regels hoeft u niet meer verplicht een BV-minimumkapitaal van € 18.000,- aan te houden. Hoe kunt u nu met de vakantie voor de boeg nog een leuke, veilige, belastingvrije uitkering uit de BV incasseren?

DIRECTEUR-GROOTAANDEELHOUDER - 27.05.2013

Registratie voor uitlenende BV

Om malafide uitzendbureaus te bestrijden, is vorig jaar de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI) gewijzigd. Geldt dit ook voor de DGA?

PRIVÉ - 27.05.2013

Schijnt de zon dubbel voor u?

Mede door de steeds maar stijgende energieprijzen zijn zonnepanelen meer en meer in trek. U kunt zo immers deels in uw eigen energiebehoefte voorzien. En wellicht valt er voor u als zonnepaneeleigenaar een dubbel voordeel te behalen.

FISCOTIP - 27.05.2013

Maak afwaardering van vastgoed definitief

Veel vastgoedeigenaren hebben last van leegstand of van huurders die slecht of zelfs helemaal niet betalen. Daardoor daalt de waarde van het vastgoed. Is het mogelijk dit potentiële afwaarderingsverlies definitief te pakken? Hoe zit dat?

CONTROLE - 27.05.2013

Ook digitale administratie goed splitsen

De invloed van het Europese recht op onze belastingheffing wordt steeds groter. Zo heeft een recente uitspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens invloed op de informatie die de fiscus mag eisen. Wat speelde er?

INTERNATIONAAL - 27.05.2013

Zijn wij een belastingparadijs?

Onlangs publiceerde de OESO weer nieuwe cijfers over multinationals en belastingparadijzen. Nederland is voor deze ondernemingen een interessant land om zich te vestigen. Hoe doen zij dit, en kunt u hier zelf ook iets mee?

BOUWCALCULATIE - 23.05.2013

Wat nu als u werkt met een open begroting?

Het raakt steeds meer in de mode dat ondernemers ook hun begroting één op één meeleveren aan hun klanten. Wat willen zij daarmee bereiken? Welke risico’s zijn er te verwachten? Hoe voorkomt u nu gedoe en trammelant?

OPLEVERING - 23.05.2013

Zo wordt de oplevering de kroon op het werk

Steeds opnieuw blijkt dat er rond opleveringen veel mis kan gaan. Wat kan er vooraf geregeld worden om problemen te voorkomen? Wie levert er op en hoe? Hoe gaat u nu te werk ter voorkoming van gedoe en risico’s?

VAR - 23.05.2013

Geen opdrachten, want geen VAR?

Zonder een VAR-wuo is het lastig opdrachtgevers te vinden. En zonder verschillende opdrachtgevers krijgt u geen VAR-wuo! Gelukkig begrijpt de rechter dit.

BTW - 23.05.2013

6% btw voor maatwerk, wat nu?

Het btw-tarief van 6% voor renovatie en onderhoud van woningen ouder dan twee jaar geldt niet altijd voor op maat gemaakte zaken. Hierover waren onduidelijkheden. Dus heeft de Belastingdienst een nieuw Besluit bekendgemaakt. Wat nu?

BOUWARBITRAGE - 23.05.2013

Nieuwe arbitrageregels voor de bouw op stapel!

Er is een wetsvoorstel ingediend om de arbitragerechtspraak voor de bouw- en vastgoedsector te moderniseren. Wat gaat er volgens plan veranderen en wat is dus voor u als bouwondernemer goed om te weten?

RECHT VAN DE BOUW - 23.05.2013

Niet gebouwd conform de tekening? Aansprakelijk!

Als de verbouwing van een pand niet volgens de bouwtekening is uitgevoerd, is er dan sprake van ‘non-conformiteit’? Wat heeft de rechter nu beslist in een zaak van een collega-bouwondernemer hierover?

INCASSO - 23.05.2013

Ik ben toch niet gek! Je betaalt maar gewoon alles ...

Soms wordt u geconfronteerd met een debiteur die niet kan betalen en die u een ‘buitengerechtelijk akkoord’ aanbiedt. Kunt u zo’n voorstel van de hand wijzen of kan hij u dwingen in te stemmen met het akkoord? Waar moet u op letten?

LOONHEFFING - 23.05.2013

Waarom gaat er zoveel van mijn vakantiegeld af, baas?

Vaak wordt het vakantiegeld over een heel jaar uitbetaald in mei of juni. U moet hierop belasting inhouden, net als op het gewone loon. Vaak is het percentage van de inhouding echter wel hoger dan bij het normale salaris. Kan dat an­­ders?

ONTSLAGVERGOEDING - 23.05.2013

Andere berekening voordeliger?

Steeds meer rechters gebruiken de website ‘Hoe lang werkloos’ om de vergoeding wegens een ‘kennelijk onredelijk ontslag’ te bepalen. Iets voor u?

KABINETSPLANNEN - 23.05.2013

Het sociaal akkoord ... moet u daar nu al iets mee?

Als de plannen uit het sociaal akkoord doorgaan, kunt u in de toekomst nog maar twee tijdelijke contracten achter elkaar sluiten en zal de ontslagroute ingrijpend veranderen. Wat zijn de plannen en moet u daar nú al iets mee doen?

ARBEIDSOVEREENKOMST - 23.05.2013

Je mag nog een jaartje blijven ...

Een abonnee vroeg ons: “Als ik tevreden ben over een werknemer met een jaarcontract, bied ik hem tijdens een gesprek een nieuw contract aan en ik bevestig dit schriftelijk. Wat nu als de werknemer op het laatste moment zegt dat hij gaat?”

ARBEIDSOVEREENKOMST - 23.05.2013

Dat je hier werkt, maakt je nog geen werknemer!

U huurt Harry als lassende zzp’er in. Nadat u de overeenkomst van opdracht met Harry stopzet, claimt Harry loon. Hij stelt bij u in dienst te zijn als werknemer. Maar dat was niet de afspraak! Wat besliste de rechter daar nu over?

PERSONEELSBELEID - 23.05.2013

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk!

Natuurlijk is een goed salaris belangrijk, maar vaak zijn ontwikkelingsmogelijkheden, deelname aan projecten en meer bevoegdheden, e.d. voor medewerkers redenen om voor een organisatie te willen blijven werken. Hoe pakt u dat op?

RE-INTEGRATIE - 23.05.2013

Tips om een loonsanctie te voorkomen

Het overkomt té veel werkgevers: een loonsanctie van het UWV. Dat betekent dus één jaar langer loon doorbetalen aan een werknemer die al twee jaar ziek is. Hoe kunt u zo’n sanctie voorkomen? En kunt u de sanctie ook bekorten?

OUDEDAGSVOORZIENING - 23.05.2013

Slim omgaan met de oudedagsreserve

U kunt ieder jaar fiscaal reserveren voor uw oude dag. Een oudedagsreserve is echter niet verplicht. Wanneer is het nuttig om te reserveren en wanneer kunt u beter op een andere wijze sparen voor uw pensioen?

RECHTSVORM - 23.05.2013

Aansprakelijkheid voor belastingschulden

Onlangs zijn er twee rechterlijke uitspraken gedaan over de aansprakelijkheid van gewezen vennoten voor belastingschulden van de firma met verschillende gevolgen. Hoe kunt u hier het beste mee omgaan?

KOSTENVERGOEDING - 23.05.2013

Verwarring rond vergoeding telewerken?

Om het telewerken van uw personeel te bevorderen, bestaat er een fiscale tegemoetkoming. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. De rechter heeft deze onlangs té streng uitgelegd. Wat heeft dit voor gevolgen? En voor uzelf?

AFTREKPOST - 23.05.2013

Kosten homeopathie aftrekbaar?

Naast de reguliere geneeskunde is de homeopathie als geneeskunst erg in opkomst. Hoe luiden hiervoor de fiscale regels? Bestaat er recht op aftrek van kosten en gelden er specifieke voorwaarden? Waar moet u op letten?

AFSCHRIJVING - 23.05.2013

50% afschrijven exit? Wat kan er wel?

De voorgenomen maatregel om versneld af te mogen schrijven is in de ijskast gezet. Wat zijn nu nog de mogelijkheden voor wat betreft extra afschrijven?

BEDRIJFSPAND - WOZ - 23.05.2013

Lagere huur, dus lagere WOZ?

De WOZ-waarde van uw pand moet onafhankelijk worden vastgesteld. Er mag dus geen rekening worden gehouden met individuele factoren. De rechter maakte hierop onlangs een uitzondering. Wat speelde er en wat heeft u eraan?

AUTO - BTW - 23.05.2013

Geen btw-voordeel milieuonvriendelijke auto meer?

Tot 1 juli 2011 was de niet-aftrekbare btw van de auto van de zaak gekoppeld aan de milieuvriendelijkheid van de auto. Dit is daarna bij wet gewijzigd. De Hoge Raad is hiermee akkoord. Wat betekent dit voor u?

PRIVÉ - ALIMENTATIE - 23.05.2013

Berekening kinderalimentatie gewijzigd

Sinds1 april 2013 wordt de hoogte van de kinderalimentatie op een andere manier berekend. Het kan dus zijn dat u op basis van deze nieuwe berekeningsmethode een ander bedrag aan alimentatie moet voldoen. Hoe zit dat?

TOESLAGEN - 23.05.2013

Kinderopvangtoeslag, stand van zaken?

Op het gebied van toeslagen is momenteel veel te doen en er zal ook veel gaan veranderen. Dit geldt ook voor de kinderopvangtoeslag. Alle reden om u bij te praten over dit onderwerp. Kunt u nog aanvragen voor 2012 en 2013?

SPONSORING - 23.05.2013

Sponsorkosten, sponsort de fiscus uw dartclub ook?

Veel horecaondernemers zijn sponsor van lokale activiteiten en clubs. Die kosten zijn gewoon aftrekbaar. Toch vindt u de inspecteur vaak op uw weg. Waarom? Hoe kunt u moeilijkheden qua aftrek voorkomen, zonder uzelf tekort te doen?

PERSONEEL - 23.05.2013

Hoe als werkgever grip op internetgebruik personeel?

Internet anno 2013 biedt tal van interessante mogelijkheden. Het verleidt werknemers echter ook tot privégebruik op de werkvloer. Socialemediasites en nieuwe privé-e-mails worden vaak dagelijks bekeken. Hoe houdt u hier grip op?

OMZETBELASTING - 23.05.2013

Omzet consumptiebonnen btw-vrij?

De tijd van evenementen, braderieën, e.d. breekt weer aan. Wat is interessant om te weten als u met consumptiebonnen/munten werkt?

PERSONEEL - 23.05.2013

Payrollen zonder risico

Stel, u wilt niet meer al die administratieve en financiële lasten van werknemers. U overweegt payrolling. Waar moet u volgens de rechter op letten om te voorkomen dat u wél als werkgever van die payrollers wordt aangemerkt?

HORECAKOSTEN - 23.05.2013

Pas op met inhuren schoonmakers of ramenwassers!

Als u voor uw horecabedrijf schoonmakers of ramenwassers inhuurt, loopt u het risico aansprakelijk gesteld te worden voor eventueel door hen niet-betaalde belasting. Wanneer doet zich dat probleem voor en wat is eraan te doen?

BESTEMMINGSPLAN - 21.05.2013

Geen werkvolk in vakantiewoning


FINANCIERING - 21.05.2013

Eigenwoningschuld deels aflossen?

Maurice heeft in 2012 extra afgelost op zijn hypotheek. Dat lijkt nu wel zo verstandig. Wat als hij nu tóch die dakkapel wil plaatsen? Wat is nieuw overgangsrecht?

UW RAADSMAN - 21.05.2013

Eigen bijdrage AWBZ en de eigen woning

De regeling dat iemand die beschikte over vermogen en opgenomen werd in een verzorgingstehuis, eerst zijn vermogen moest ‘opeten’, is per 1 januari 2013 weer ingevoerd. Hoe pakt dat uit? En hoe zit het dan met de eigen woning?

BOUWRECHT - 21.05.2013

Niet iedere verbouwing is ook een verbetering

Bij het plaatsen van een dakkapel gaat het flink mis. Om tot een oplossing te komen, sluiten de aannemer en de opdrachtgever een overeenkomst tot het vragen van bindend advies. Zijn partijen vervolgens aan dat advies gebonden?

WONINGHUUR - 21.05.2013

Controleren van een huurder … waar let u op?

Vanwege het gebrek aan kopers worden steeds meer woningen verhuurd. Als makelaar werkt u hier natuurlijk graag aan mee. Wat nu als zich een huurder meldt? Waar moet u op letten? Hoe controleert u of hij ‘goed is voor zijn geld’?

IN DE KIJKER - 21.05.2013

‘Opschortend’ of ‘ontbindend’, wat maakt het uit?

In koopcontracten voor onroerende zaken worden regelmatig opschortende of ontbindende voorwaarden opgenomen. Wat is het verschil tussen die beide voorwaarden? Maakt het uit voor welke van de twee er wordt gekozen?

WONINGHUUR - 21.05.2013

Huurder onbeschermd bij verkoop woning?

De verkoop van de woning van uw cliënt vlot niet. Hij wil de woning graag tijdelijk verhuren, maar hij is bang dat als de woning is verkocht, hij de huurder er niet uitkrijgt. De rechter heeft hierover een interessante uitspraak gedaan.

VERHUUR - 21.05.2013

Help, een wietplantage in mijn huis!

Het zal u maar gebeuren: u bent verhuurder van een woning en ontdekt bij toeval een hennepkwekerij in uw eigen woonkamer. Dit is zomaar een voorbeeld, maar het gebeurt helaas steeds vaker. Wat is hiertegen te doen?

TELEFONIE - GSM & SMARTPHONES - 17.05.2013

Google Now nu voor iedereen


INTERNETCONNECTIE - MOBIEL INTERNET - 17.05.2013

Altijd online met laptop en tablet

Geen wifi in de buurt en toch online met uw laptop of tablet? Deze sites vertellen wat u nodig heeft en bij welke provider u het voordeligst af bent.

EIGEN WEBSITE - SITEPROMOTIE - 17.05.2013

Speel in op de actualiteit


E-MAIL - WEBMAIL - 17.05.2013

Zakelijke webmail: Google Apps of iets anders?

Google Apps, de zakelijke variant van Gmail gebundeld met aanverwante applicaties, is sinds kort niet meer gratis. Zijn er goede alternatieven?

ZAKELIJK - JOBS - 17.05.2013

Hulp bij werving personeel

Neemt u geregeld of af en toe nieuw personeel aan? Workable is een cloudtool die het sollicitatietraject binnen uw bedrijf wil stroomlijnen. Wij legden deze webdienst voor u op de testbank.

Cookiebeleid